Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duitse topclub gaat zich melden voor Ajax-talent

Laatste update:

AC Milan aast op Julian Brandt. Directeur Massimiliano Mirabelli is afgereisd naar Duitsland om te praten met de jonge aanvaller en diens club Bayer Leverkusen. (La Gazzetta dello Sport)

RB Leipzig heeft het voorzien op Justin Kluivert, die op het punt staat zijn contract bij Ajax te verlengen. De Bundesliga-club gaat binnenkort zijn zaakwaarnemer en Ajax benaderen voor een overstap. (Gianluca Di Marzio)

Arsenal wil bij een deal met Manchester United over Alexis Sánchez graag ook een speler inlijven. The Gunners hebben het op Anthony Martial gemunt, maar the Red Devils zien niets in een vertrek van de Fransman. (RMC)

Alan Pardew hoopt dat Tom Cairney zich gaat aansluiten bij West Bromwich Albion. Fulham heeft een bod van veertien miljoen euro op de middenvelder reeds afgewezen. (Sky Sports)

Sam Allardyce wil deze week Theo Walcott al verwelkomen bij Everton. De aanvaller van Arsenal moet voor ruim 23 miljoen euro naar Goodison Park worden gehaald. (Daily Mirror)

Meer nieuws

HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
1
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
36
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties