Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duitsers en Turken gaan kijken naar uitblinker Ajax

Laatste update:

Mario Balotelli laat wel heel erg weinig zien bij Liverpool en dus kijkt Brendan Rodgers naar andere aanvallers. De interesse in André Ayew wordt nieuw leven ingeblazen: de aanvaller van Olympique Marseille werd in de zomer ook al genoemd bij Liverpool, maar bleef toen in Frankrijk. Mogelijk komt het nu in januari tot een transfer. Ayew is wel meer een vleugelaanvaller dan een echte centrumspits. (France Football)

Ajax mag in januari rekenen op bezoek vanuit zowel Duitsland als Turkije. Lasse Schöne is opnieuw bezig aan een goed seizoen en de kans bestaat dat de Deens international tijdens de winterse transfermarkt weggeplukt wordt uit Amsterdam; Borussia Mönchengladbach zou de aanvallende middenvelder graag naar de Bundesliga willen halen, terwijl Besiktas hoopt dat Schöne de overstap maakt naar Istanbul. (Fanatik)

De clubleiding van Internazionale heeft vertrouwen in trainer Walter Mazzarri. Technisch directeur Piero Ausilio vertelde dat al voordat i Nerazzurri zondag, na twee nederlagen op rij, weer eens een punt pakte tegen Napoli (2-2). “In Italië zijn we wel gewend aan dit soort situaties. Maar we zijn een stabiele club en de voorzitter blijft rustig. We steunen elkaar en gaan met elkaar verder”, liet de beleidsbepaler zich ontvallen. (Sky Italia)

Manager Steve Bruce van Hull City maakt er geen geheim van: hij wilde Danny Welbeck kopen van Manchester United. “Ik belde zijn broer en zaakwaarnemer, Chris. Hij zei dat er een aantal grote Engelse en buitenlandse clubs interesse hadden. Arsenal uiteraard, volgens mij Tottenham Hotspur ook. Hij had meer keuze”, aldus Bruce. Welbeck trok uiteindelijk voor twintig miljoen euro naar Arsenal. (Daily Mirror)

Borussia Mönchengladbach is een stap hogerop voor Lasse Schöne

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties