Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duitsers mogen Van Marwijk nu benaderen

Laatste update:

Nani is in beeld om de rechterflank van Internazionale te versterken, terwijl Senad Lulic de man is die de linkerkant van nieuwe impulsen moet voorzien. Internazionale houdt de 26-jarige Bosniër, die een uitstekend seizoen afwerkt in dienst van Lazio, al geruime tijd in de gaten. Hoewel Lulic een onbetwiste basisklant is in Rome, is de verwachting dat acht miljoen euro genoeg is om hem los te weken. (Il Tempo)

Bert van Marwijk zou in beeld zijn bij PSV, maar ook TSG Hoffenheim zit achter de werkloze trainer aan. Daar werd Markus Babbel vanwege de tegenvallende prestaties dinsdag ontslagen. “Ik kan niet over een trainersbaan praten, als de coach er nog in dienst is. Als een trainer er nog zit, dan is het voor mij ‘nee”, zei Van Marwijk daags voor het ontslag van Babbel. Wellicht ziet hij nu wél heil in een avontuur in Baden-Württemberg. (Sky)

Afgelopen zomer kreeg David Trezeguet de kans om terug te keren naar Juventus. La Vecchia Signora zocht naar een ervaren aanvaller die de plaats van Alessandro Del Piero kon innemen. “Ik heb besloten om in Argentinië te blijven. Het is mijn doel om voor de prijzen te gaan met River Plate”, zo laat de 35-jarige Fransman optekenen. Trezeguet speelde in het verleden elf jaar voor Juventus en produceerde in die jaren 158 doelpunten. (Fox)

FC Porto heeft Souza verhuurd aan Grêmio en die club wil de Braziliaan maar wat graag behouden. “Het klopt dat de clubleiding erg tevreden over me is”, zegt de 23-jarige middenvelder. Grêmio heeft het echter niet breed en FC Porto vraagt zeker tien miljoen euro voor de voormalig jeugdinternational, dus over een permanente transfer valt op het eerste oog niet te praten. (A Bola)

De clubleiding van Real Madrid heeft het volste vertrouwen in Nacho Fernández. De 22-jarige verdediger is geen vaste basisspeler, maar begint wel steeds nadrukkelijker op de poort van het eerste elftal te kloppen. Trainer José Mourinho wil de geboren en getogen Madrileen belonen met een volwaardig eerste elftal-contract. Het behoeft geen uitleg dat Nacho veel meer kan gaan verdienen. (El Confidencial)

River Plate blijft maar balletjes opgooien bij Martín Demichelis, maar de Argentijnen moeten toch eerst om tafel met Málaga. “Ik heb nooit nee gezegd tegen River, ook niet toen ze afgelopen zomer concreet werden. Málaga wilde me toen al niet laten gaan en ook nu willen ze me niet verkopen”, zegt de 31-jarige mandekker uit Argentinië, die naam verwierf als speler van Bayern München. (Diverse Spaanse media)

Barcelona zegt geen contact te hebben gehad met Txiki Begiristain, die tegenwoordig technisch directeur is van Manchester City. Begiristain zou het gemunt hebben op een aantal spelers van zijn ex-werkgever, onder wie Gerard Deulofeu. “Ik ontken elk contact met Manchester City en andere Engelse clubs over een aantal van onze spelers”, reageert woordvoerder Toni Freixa van Barcelona. (Sport)

Denk je dat Bert van Marwijk geïnteresseerd is in TSG Hoffenheim?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
1
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
3
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
30

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties