Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Duizelingwekkend bod op Suárez komt eraan

Laatste update:

Anderlecht raakt in de zomer mogelijk twee toptalenten kwijt. Voorzitter Roger Vanden Stock verwacht dat middenvelder Dennis Praet en verdediger Chancel Mbemba na dit seizoen waarschijnlijk promotie kunnen maken: “Als een club uit de grote competities aanklopt, zijn we verloren. Mbemba gaat sowieso weg en als ik de omgeving van Praet hoor, zal hij waarschijnlijk ook ingaan op een goed voorstel”, klinkt het. (Sport/Voetbalmagazine)

Arsène Wenger blijft hopen op een samenwerking met Luis Suárez. De trainer van Arsenal was afgelopen zomer al geïnteresseerd in de international van Uruguay, maar die verruilde Liverpool toen voor Barcelona. Bij de Catalaanse grootmacht komt Suárez echter nog niet helemaal uit de verf en Wenger is naar verluidt van plan om na afloop van dit seizoen een duizelingwekkend bod op de voormalig Ajacied uit te brengen. (The Sun)

Rúben Neves is dit seizoen doorgebroken bij FC Porto, maar is er nog geen vaste waarde. Liverpool heeft desondanks genoeg gezien, want die club schijnt in de zomer een bod op de zeventienjarige middenvelder uit te willen brengen. Afgelopen zaterdag werd de Portugees jeugdinternational in het duel met Marítimo nog gescout door the Reds. In het contract van Neves staat een afkoopsom van veertig miljoen euro. (Daily Mirror)

Queens Park Rangers en Crystal Palace hopen in de slotfase van de transferperiode nog zaken met elkaar te doen. The Eagles willen de 23-jarige middenvelder Jordon Mutch hebben en aanvaller Fraizer Campbell bewandelt waarschijnlijk de omgekeerde weg. Palace is overigens nog lang niet klaar, want men heeft ook nog altijd interesse in Bafetimbi Gomis van Swansea City en Serge Gakpé van Nantes. (Daily Mirror)

Met Luis Suárez erbij zou Arsenal landskampioen worden

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
1
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
32
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
12
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
43
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
20
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties