Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eerste keus van United voor spitspositie bekend

Laatste update:

De komst van Kevin Trapp naar Paris Saint-Germain is waarschijnlijk slecht nieuws voor Salvatore Sirigu. De Italiaan moet vrezen voor zijn plek onder de lat en Valencia speelt daar handig op in. De Spaanse topclub heeft deze week meteen contact gezocht met de international, die in eerste instantie als vervanger moet fungeren van de geblesseerde Diego Alves. Daarna mag hij het gaan uitvechten met de Braziliaan. (L'Equipe)

Radamel Falcao werd niet gekocht, Will Keane is verhuurd en Robin van Persie gaat naar Fenerbahçe. Het is duidelijk dat Manchester United nieuwe spitsen nodig heeft en Karim Benzema schijnt bovenaan de verlanglijst van Louis van Gaal te staan. Hij wil de aanvaller van Real Madrid betrekken in een transfer voor David de Gea, maar Florentino Pérez schijnt Benzema absoluut niet te willen verkopen. (Marca)

Senad Lulic lijkt op weg naar de Bundesliga. De middenvelder van Lazio is het onderwerp van een strijd tussen Bayer Leverkusen en Schalke 04, die beide al officieel hun interesse in de speler kenbaar hebben gemaakt. De 29-jarige international heeft een goed jaar achter de rug in Rome en kan voor veertien miljoen euro worden ingelijfd. Met de nadruk op 'kan', want door de toenemende interesse zal die vraagprijs ongetwijfeld stijgen. (Corriere della Sera)

Guus Hiddink heeft afgezien van de trainersbaan bij Leicester City. The Foxes, die onlangs afscheid namen van Nigel Pearson, zijn daarom nu uitgekomen bij Bob Bradley. De 57-jarige Amerikaan staat momenteel voor de groep bij Stabaek IF in Noorwegen en heeft daar nog een contract tot Nieuwjaar. Ook de namen van onder anderen Neil Lennon, Jürgen Klopp, Claudio Ranieri en Jocelyn Gourvennec worden genoemd. (ESPN)

Karim Benzema past beter in de Premier League dan in de Primera División

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties