Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eeuwige stad' lonkt voor gewilde Van Persie

Laatste update:

Liverpool-trainer Brendan Rodgers zal niet blij zijn met enkele van zijn spelers. In de media is de selectie van the Reds eensgezind en roept iedereen sterspeler Raheem Sterling op om te blijven, maar naar verluidt is het in de kleedkamer een heel ander verhaal: verschillende ploeggenoten zouden het twintigjarige toptalent hebben geadviseerd om te vertrekken, nu Liverpool naast Champions League-voetbal grijpt. (Daily Mail)

Het is goed mogelijk dat Robin van Persie komend seizoen actief is in de Serie A. Manchester United-trainer Louis van Gaal heeft laten doorschemeren dat hij niet langer het volste vertrouwen heeft in zijn landgenoot en nadat de Nederlandse aanvaller al in verband werd gebracht met Juventus, schijnt nu AS Roma interesse te hebben. Naar verluidt heeft de club uit de 'Eeuwige Stad' reeds contact opgenomen met Man United. (Sky Italia)

Internazionale hoopt dat Youri Tielemans naar Borussia Dortmund vertrekt. Het Anderlecht-talent wordt gezien als mogelijke opvolger van Ilkay Gündogan en als de Belg wordt ingelijfd, zal Borussia waarschijnlijk niet meer proberen om Johannes Geis weg te plukken bij FSV Mainz 05. Daarmee zouden i Nerazzurri vrij spel hebben, al is het nog wel de vraag of de Duits jeugdinternational naar de Serie A wil. (Sky Italia)

José Antonio Reyes heeft een aanbieding van een onbekende club uit Turkije afgeslagen. De 31-jarige aanvaller heeft een aflopend contract bij Sevilla en zou na dit seizoen dus naar de Süper Lig kunnen overstappen, maar daar heeft de linkspoot geen trek in. Reyes, die ook wel De Parel wordt genoemd, werd in april nog in verband gebracht met het Galatasaray van Wesley Sneijder; het is niet bekend of Cim Bom de interesse nieuw leven heeft ingeblazen. (AS)

Zou AS Roma een goede stap zijn voor Robin van Persie?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
2
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
0
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
6
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
31

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties