Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

EK-sensatie gaat in gesprek met Atlético Madrid

Laatste update:

Barcelona kan de komst van Theo Hernández vergeten. Atlético Madrid gaat het contract van de linksback verlengen en de clausule wordt verhoogd van 6 naar 24 miljoen euro. (AS)

Hal Robson-Kanu leek naar Hull City te gaan, maar houdt aan zijn goede EK mogelijk een toptransfer over. De spits uit Wales, die transfervrij is, staat op het punt om gesprekken aan te knopen met Atlético Madrid. (Sky Sports)

Manager Ronald Koeman wil Leighton Baines niet laten gaan. Everton is daarom met de 31-jarige linksachter in gesprek gegaan over een nieuw contract. (Liverpool Echo)

Tottenham Hotspur is nog niet klaar op de transfermarkt. Manager Mauricio Pochettino heeft aangegeven ‘de komende weken een paar spelers’ te verwachten. (Sky Sports)

Watford heeft een bod van 8,2 miljoen euro gedaan op Sofiane Boufal, maar dat zal niet genoeg zijn om de spelmaker te verleiden. Zijn huidige club Lille heeft namelijk al laten weten dat het meer geld eist voor de 22-jarige Marokkaan. (Daily Mail)

Hal Robson-Kanu zou een aanwinst zijn voor Atlético Madrid

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
18
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
59
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties