Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Ghazi kan scout verwachten bij rentree voor Ajax

Laatste update:

David Moyes is nog maar net ontslagen bij Real Sociedad of de coach wordt al in verband gebracht met tal van andere clubs. Zo zou Moyes de topkandidaat zijn om Ronny Deila op te volgen bij Celtic. In de Schotse competitie presteert Deila zoals wel verwacht kon worden prima, maar de Europese prestaties zijn niet goed. Moyes is geen onbekende bij Celtic, want hij was er drie jaar actief als speler. (Daily Express)

De scouts van Manchester United zijn er maar druk mee. Louis van Gaal denkt dat de landstitel mogelijk is, maar dan zal de selectie in januari wel flink versterkt moeten worden. Van Gaal heeft zijn scouts opdracht gegeven onder anderen Felipe Anderson (Lazio), Sadio Mané (Southampton), Riyad Mahrez (Leicester City) en Anwar El Ghazi (Ajax) te gaan bekijken. El Ghazi is op dit moment overigens nog geblesseerd. (Daily Mail)

Cheick Tioté weerspreekt geruchten dat hij de rotte appel in de kleedkamer van Newcaste United zou zijn. “Ik doe altijd mijn best voor het team. Ik hoop dat we wedstrijden gaan winnen met de ploeg, als voetballer heb ik een taak te vervullen. De kranten, die lees ik eigenlijk niet. Ik train hard, doe mijn best en zal geboden kansen met beide handen aangrijpen”, klinkt het. (The Chronicle)

Een Amerikaanse investeringsmaatschappij heeft een aandeel van 25 procent gekocht in Bournemouth. De PEAK6 Group van Matt Hulsizer gaat samenwerken met de huidige eigenaar, de Rus Maxim Denim. De bedoeling is dat er extra transfergelden vrijkomen en dat Bournemouth degradatie weet te ontlopen in de Premier League. In januari zal duidelijk worden wat the Cherries extra kunnen investeren. (Sky Sports)

Denk je dat Anwar El Ghazi in de toekomst in Engeland terechtkomt?

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
8
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
13
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties