Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Haddadi is het beu en wil in de zomer naar Londen

Laatste update:

Liverpool wil dat Martin Skrtel nog drie seizoenen bij de Merseyside-club blijft. De centrale verdediger gaat bijna de laatste twaalf maanden van zijn huidige contract in en geniet serieuze interesse van Napoli en VfL Wolfsburg. De clubleiding hoopt dat dertigjarige Slowaak instemt met een nieuwe verbintenis voor drie seizoenen, omdat hij wordt gezien als een belangrijke kracht voor het toekomstige Liverpool. (The Sun)

Munir El Haddadi leek definitief door te gaan breken bij Barcelona, maar de negentienjarige groeibriljant speelt sinds januari weer in het tweede team. Daar heeft hij schoon genoeg van en dat heeft ook de voelsprieten van Arsène Wenger bereikt. El Haddadi, dit seizoen goed voor zeven competitiewedstrijden in de hoofdmacht, ziet een overgang naar Londen absoluut zitten. (Metro)

Zolang David de Gea niet bijtekent, gonst het van de geruchten rondom het keepersgilde van Manchester United. Zo is ook Samir Handanovic een serieuze kandidaat om de overstap naar Old Trafford te maken. De doelman heeft nog maar een contract met Internazionale voor één seizoen. De dertigjarige Sloveen heeft tot op heden nog niet bijgetekend, omdat het verschil tussen vraag en aanbod te groot is. (The Sun)

Hugo Lloris is eveneens in beeld op Old Trafford en dat houdt in dat Petr Cech binnen Londen van club kan veranderen. Tottenham Hotspur ziet in de keeper van Chelsea een meer dan geschikte vervanger van Lloris, wat dus slecht nieuws is voor Michel Vorm. Naast Cech is ook Victor Valdés een optie voor de Londenaren. Manchester United zal Valdés niet laten gaan als De Gea komende zomer wordt verkocht. (The Sun)

Munir El Haddadi doet er goed aan om Barcelona te verlaten

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
18
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
59
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties