Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

El Hamdaoui kan loopbaan nieuwe impuls geven

Laatste update:

Roberto Di Matteo heeft het bestuur van Schalke 04 verzocht Nicola Sansone te strikken. De coach van de Bundesliga-club is een liefhebber van het spel van de vleugelaanvaller, die het levenslicht in München zag. Sansone, 23 jaar en voormalig jeugdspeler van Bayern München, speelde ruim dertig duels voor Sassuolo en hoopt dat hij na dit seizoen een stap omhoog kan maken. Wordt vervolgd. (BILD)

Mounir El Hamdaoui krijgt misschien de kans om weer aan spelen toe te komen in de Serie A. De dertigjarige aanvaller komt bij Fiorentina weinig in actie, maar Cagliari heeft zich in Florence gemeld voor de Rotterdammer en hoopt hem de rest van dit seizoen te kunnen huren. El Hamdaoui kwam in Nederland uit voor Excelsior, Willem II, AZ en Ajax, terwijl hij in Engeland voor Tottenham Hotspur en Derby County voetbalde. (Sky Italia)

In de komende dagen moet duidelijk worden of Vlad Chiriches in Italië aan de slag gaat. AS Roma en Tottenham Hotspur hebben de onderhandelingen in ieder geval geopend. “Er zijn veel geruchten. Hij is tevreden bij Tottenham, maar we kijken naar alle opties”, verzekert zaakwaarnemer Pietro Chiodi. Tottenham is nog op zoek naar een aanvaller en mogelijk wordt er ook een akkoord bereikt over Mattia Destro. (Sky)

AC Milan zit na de zoveelste blessure van Stephan El Shaarawy inmiddels ook achter Destro aan. De club uit Noord-Italië wil de aanvaller graag voor anderhalf seizoen huren, met een optie tot koop. Dat ziet Destro ook zitten en dat is de reden waarom hij VfL Wolfsburg nul op het rekest heeft gegeven. Dat is niet de eerste keer: in de zomer wees hij een jaarsalaris van vier miljoen euro bij de Bundesliga-club af. (BILD)

Denk jij dat Mounir El Hamdaoui zin heeft om bij Cagliari te gaan spelen?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
5
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties