Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Emanuelson wil Milan adviseren over Sneijder

Laatste update:

De kalenders voor het nieuwe jaar houden de gemoederen bezig in Engeland. Dat Theo Walcott en Bacary Sagna ontbraken op de 2013-editie van Arsenal was al voer voor transfergeruchten, en nu is de toekomst van Nani onderwerp van gesprek bij Manchester United. De Portugese vleugelaanvaller staat niet op de clubkalender voor komend jaar en volgens velen kan dat maar één ding betekenen: Nani gaat weg. (Daily Mail)

Urby Emanuelson zou AC Milan absoluut aanraden Wesley Sneijder te halen, mocht de club hem om advies vragen. “Ik heb niet met Sneijder gesproken, maar hij is een geweldig persoon en een groot speler. Ik wil niet namens hem praten, maar ik zou hem zeker aanbevelen. Absoluut”, verzekert Emanuelson. De twee speelden drie seizoenen samen bij Ajax, de club die hen opleidde. (Milan Channel)

De kans is aanwezig dat Ibrahim Afellay na dit seizoen opnieuw verhuurd of zelfs verkocht gaat worden aan Schalke 04. “Na dit seizoen heb ik nog een contract voor twee seizoenen bij Barcelona”, weet de buitenspeler. “Ik voel me uitstekend bij Schalke en ik geniet van de Bundesliga. Alles is nog open, na dit seizoen gaan we met elkaar praten om te zien wat er mogelijk is”, vertelt hij. (BILD)

Bij West Bromwich Albion is men niet bang voor Liverpool. The Reds zouden een oogje hebben op spits Shane Long. “Liverpool zoekt een aanvaller, Shane doet het goed, dus een luie journalist maakt er een verhaal van. Hij is echter niet te koop. En bovendien, het zou me verbazen als Brendan Rodgers daadwerkelijk interesse heeft in Shane”, laat WBA-manager Steve Clarke optekenen. (Birmingham Mail)

Jürgen Klopp is niet bang dat Robert Lewandowski naar Manchester United zal vertrekken. De trainer van Borussia Dortmund is ervan overtuigd dat de Poolse spits in Duitsland blijft. “Man United is een van de vele clubs die interesse hebben, maar hij staat nog gewoon bij ons onder contract. En de tijd dat grote, rijke clubs uit Engeland zomaar langs konden komen om Duitse voetballers op te pikken is voorbij”, zegt Klopp. (Sky Sports)

Binnen enkele seizoenen zien we Ricardo Centurión in actie op de Europese velden. Misschien in januari 2013 al, want Napoli en Manchester City hebben concrete interesse in de middenvelder van Racing. Centurión wordt gezien als een van de grootste talenten van Argentinië, maar de verwachting is dat een bod van circa drie miljoen euro al genoeg is om hem aan te trekken. (Sky Italia)

Het is Scott Sinclair niet gelukt om een basisplaats te veroveren bij Manchester City en de 23-jarige vleugelspeler heeft genoeg gezien in de Eastlands. De van Swansea City afkomstige Sinclair wil weg en Queens Park Rangers is een belangrijke gegadigde om hem aan te trekken. Manchester City ziet wel toekomst in Sinclair, dus mogelijk wordt de voormalig jeugdinternational alleen verhuurd. (Daily Express)

Wesley Sneijder zou goed bij AC Milan passen

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties