Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Emery heeft eerste aanwinst bij Arsenal binnen

Laatste update:

Bij DC United hoopt men nog altijd op de komst van Wayne Rooney. Trainer Ben Olsen zegt dat beide partijen nog steeds geïnteresseerd zijn in een samenwerking. (Sky Sports)

Met Stephan Lichtsteiner heeft Unai Emery zijn eerste grote aanwinst als manager van Arsenal binnen. De Zwitserse vleugelverdediger komt transfervrij over van Juventus, waar zijn contract afliep. (London Evening Standard)

Chelsea wil Maurizio Sarri aanstellen als nieuwe manager, maar Napoli eist nog altijd een afkoopsom voor de oefenmeester. The Blues hopen de gevraagde acht miljoen naar beneden te brengen met korting op David Luiz. (La Gazzetta dello Sport)

Juventus heeft een bod van 85 miljoen euro van Manchester United op Douglas Costa afgewezen. De Italianen zijn van plan om de aanvaller voor veertig miljoen euro definitief over te nemen van Bayern München. (Corriere dello Sport)

Met een budget van 220 miljoen euro gaat Jürgen Klopp komende zomer de transfermarkt op. Voor dat bedrag moeten in ieder geval Nabil Fékir en Christian Pulisic naar Liverpool gehaald worden. (The Sun)

Gaat Maurizio Sarri aan de slag bij Chelsea?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties