Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse top aast op voormalig Ajax-doelwit

Laatste update:

Tottenham Hotspur wil Ben Chilwell graag naar Londen halen. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de verdediger van Leicester City in de winterstop gaat verkassen. (The Telegraph)

Leon Bailey staat in de belangstelling van onder meer Arsenal en Liverpool. De aanvaller van Bayer Leverkusen wil zijn loopbaan echter vervolgen bij het eveneens geïnteresseerde Chelsea. (Kicker)

Jeremy Sarmiento gaat zich aansluiten bij Benfica. De jonge middenvelder van Charlton Athletic verkiest een avontuur in Portugal boven een dienstverband bij Manchester City. (London Evening Standard)

Wolverhampton Wanderers gaat Ruben Neves in de winter waarschijnlijk niet van de hand doen. Zowel Manchester City als Manchester United heeft het voorzien op de middenvelder. (Diverse Engelse media)

Bournemouth is tevreden over het functioneren van Eddie Howe. De Premier League-club gaat de manager echter niet een nieuw contract aanbieden met een jaarsalaris van vier miljoen euro. (Bournemouth Echo)

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
13
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
10
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
68
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties