Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse top vijf-club meldt zich voor Anita

Laatste update:

Swansea City-manager Brendan Rogers wil de bookmakers op ludieke wijze betaald zetten. Voorafgaand aan het seizoen voorspelden de bookies dat de kans groter was om Elvis Presley in levende lijve te ontmoeten dan dat de club uit Wales zich zou handhaven in de Premier League.. Rodgers, die Swansea met gemak voor de Premier League behield, heeft alle fans gevraagd in Elvis-outfit naar de laatste wedstrijd van het seizoen te komen. (The People)

Een club uit de top vijf van Engeland heeft zich recent gemeld bij Vurnon Anita's zaakwaarnemer. Harry Lulofs wil de naam van de Premier League-vereniging niet prijsgeven, maar erkent wel dat zich behalve de topclub nog een Engelse formatie meldde. Anita vindt die laatste club niet interessant. Dat Ajax nog niet met hem is gaan praten, geeft volgens Lulofs niet. “Het heeft nog niet zoveel haast”, legt hij uit. (Ajax Showtime)

Markus Rosenberg krijgt na Zweden, Nederland en Duitsland de kans om aan de slag te gaan in Griekenland. De 29-jarige aanvaller van Werder Bremen zit na 30 juni zonder contract, maar heeft al contract gehad met directieleden van Olympiakos Piraeus. De Griekse topclub wil de Zweed in eerste instantie voor een jaar binden, maar bij goede prestaties kan hij een verbintenis voor langere tijd in de wacht slepen. (BILD)

AC Milan blijft de verrichtingen van Angelo Ogbonna goed in de gaten houden. Enkele weken terug maakten we al melding van de interesse van de topclub in de verdediger van Torino en het lijkt erop dat men binnenkort concreet zal worden. Overigens is de vraagprijs voor de bijna 24-jarige stopper wel gezakt; eerder werd gerept van twintig miljoen euro, nu is dat tien miljoen euro. (La Gazzetta dello Sport)

Ajax dreigt een jeugdspeler te verliezen aan Liverpool. The Reds zijn diep onder de indruk van Danzell Gravenberch, die deel uitmaakt van de A1-junioren van de Amsterdamse club. Met dat team bereikte de jeugdinternational dit seizoen de finale van de Champions League voor junioren, waarin hij een belangrijke rol vervulde. Ook Manchester United zou geïnteresseerd zijn in de zeventienjarige speler. (Liverpool Echo)

Nu zijn soap na jaren van de buis is gehaald, zoekt Jean-Marie Pfaff naar nieuwe uitdagingen. De voormalig topdoelman wordt gelukkig op zijn wenken bediend en kan aan de slag in het Midden-Oosten. “Vorige week werd ik nog benaderd door een Arabisch land dat zelfs wil dat hij bondscoach wordt. Welk land kan en mag ik jammer genoeg nog niet bekend maken”, vertrouwde zijn zaakwaarnemer de Belgische media toe. (Het Belang van Limburg)

Mocht Tottenham Hotspur er niet in slagen zich te kwalificeren voor de Champions League, dan is Benoit Assou-Ekotto gevlogen. De 28-jarige verdediger kwam in 2006 over van Lille en had gehoopt inmiddels wel een keer aan het kampioenenbal geroken te mogen hebben. “De voorzitter heeft gezegd dat als een grote club zich meldt, hij mij niet noodzakelijkerwijs tegen zal houden. Daar vertrouw ik dus op”, aldus de Kameroener. (France Football)

Vurnon Anita is uitgeleerd bij Ajax

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
115
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties