Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse top wil topschutter van Santos Onder-15

Laatste update:

Jeffrey Bruma krijgt er mogelijk een Deense collega bij. VfL Wolfsburg zit namelijk achter de 27-jarige verdediger Pierre Kanstrup van SönderjyskE aan. (Ekstra Bladet)

Arsenal en de clubs uit Manchester zitten achter Yuri aan. De aanvaller van de Onder-15 van Santos maakte dit seizoen 40 doelpunten in 28 wedstrijden. (Diverse Braziliaanse media)

Zoran Tosic gaat zijn contract bij CSKA Moskou verlengen. De 29-jarige vleugelspeler speelt sinds 2010 in Rusland en is in gesprek over een nieuwe verbintenis. (TASS)

Aleksandr Kokorin is tevreden bij Zenit Sint-Petersburg. De 25-jarige aanvaller zegt alleen weg te willen voor ‘een Europese topclub als Barcelona’. (Sport-Express)

Stéphane Sessegnon gaat aan de slag bij Montpellier. De 31-jarige schaduwspits uit Benin staat op het punt om een contract te tekenen bij de club uit de Ligue 1. (L’Équipe)

Denk jij dat Haris Medunjanin ooit weer in Nederland gaat spelen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties