Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse topclubs strijden om bankzitter van Oranje

Laatste update:

Nani overweegt Manchester United te verlaten en dat klinkt AC Milan als muziek in de oren. I Rossoneri gaan Mario Balotelli en Robinho waarschijnlijk verkopen en hebben Juan Iturbe van Hellas Verona bovenaan het verlanglijstje staan. Als de Argentijn niet haalbaar is, richt Milan zich op Nani. De 27-jarige Portugees moet ongeveer vijftien miljoen euro kosten en hij wordt ook in verband gebracht met Internazionale. (Tuttosport)

Op het WK kwam hij tot nog toe niet verder dan een paar minuten tegen Spanje, maar in Engeland is men Joel Veltman nog niet vergeten. Tottenham Hotspur is nog altijd gecharmeerd van de Ajax-stopper, maar krijgt concurrentie van rivaal Arsenal. In Engeland wordt ook gesproken over Manchester United als mogelijke optie: Louis van Gaal heeft zijn jongere landgenoot nu wekenlang van dichtbij meegemaakt en weet dus precies wat hij in huis haalt. (Daily Mirror)

Galatasaray wil de opvolger van Didier Drogba uit de Premier League halen. De Ivoriaanse ex-spits van Chelsea belandde via Shanghai Shenhua in Istanbul en het is de bedoeling dat nu Pablo Osvaldo wordt vastgelegd. De Argentijnse Italiaan werd vorig seizoen door Southampton verhuurd aan Juventus en lijkt niet meer voor de club van trainer Ronald Koeman uit te gaan komen. Cim Bom wil elf miljoen euro betalen. (Corriere dello Sport)

West Ham United gaat waarschijnlijk in zee met Diego Poyet, de zoon van voormalig Sunderland-manager Gus Poyet. De negentienjarige middenvelder heeft de medische keuring al doorlopen en gaat een vierjarig contract tekenen bij the Hammers. Poyet, die de jeugdopleiding van Charlton Athletic doorliep, is transfervrij en is ook in verband gebracht met Chelsea, Manchester City en Sunderland. (Daily Mail)

Denk je dat Joel Veltman al mee zou kunnen in de top van de Premier League?

Meer nieuws

Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
0
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
2
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
24
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties