Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse topclubs volgen Ajax-aanvoerder Klaassen

Laatste update:

Hoewel Hugo Lloris gezegd heeft dat hij deze zomer niet vertrekt bij Tottenham Hotspur, houden de fans nog altijd rekening met een verhuizing naar Manchester United. Om te voorkomen dat Lloris vertrekt heeft manager Mauricio Pochettino de grootst denkbare eer voor een speler in petto: de keeper is voor Pochettino de nieuwe aanvoerder. Sensatiespits Harry Kane is tweede aanvoerder. (Sky Sports)

Topclubs uit de Premier League zouden het hebben voorzien op Davy Klaassen. De aanvoerder van Ajax staat naar verluidt in de belangstelling van Manchester United en Arsenal, ook al lijkt het niet erg waarschijnlijk dat trainer Frank de Boer zal instemmen met een vertrek van de aanvallende middenvelder. Bovendien is het genoemde bedrag voor Klaassen, 8,5 miljoen euro, vermoedelijk veel te laag voor de Amsterdammers. (Daily Express)

Schalke 04 lijkt geen problemen te ondervinden met Internazionale over de voorwaarden van een overgang van Xherdan Shaqiri, maar de speler zelf ligt dwars. Die Knappen bieden de aanvaller drie miljoen euro plus bonussen op jaarbasis, maar volgens ingewijden wil de Zwitser meer. Shaqiri verdient momenteel datzelfde bedrag in Milaan, waar hij al na een half jaar weer mag vertrekken. (Mediaset)

Besiktas heeft al een akkoord met Fiorentina over de transfer van Mario Gómez, maar de Duitse spits twijfelt. Hij wil niet al op zijn dertigste naar de Turkse competitie en hoopt dat er nog snel iets anders op zijn pad komt. Wanneer hij toch naar Istanbul verhuist, moet dat in ieder geval op huurbasis zijn, zodat Gómez over een jaar zonder problemen eventueel weer een andere club kan vinden. (Mediaset)

Davy Klaassen zou nu al niet misstaan in de Engelse top

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
4
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties