Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse topclubs willen bankzitter Real bevrijden

Laatste update:

Gregory van der Wiel kan zijn contract bij Paris Saint-Germain ieder moment gaan verlengen. De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn in volle gang en een akkoord tussen de club en de speler nadert. De 26-jarige Van der Wiel is bezig aan zijn derde seizoen in Frankrijk en heeft nu nog een contract tot medio 2016. Hij gaat waarschijnlijk bijtekenen tot de zomer van 2018. (Le Parisien)

Isco is een fantastische voetballer, maar door de moordende concurrentie bij Real Madrid zit hij regelmatig op de bank. Daar heeft Isco geen zin meer in en hij wil naar een andere club. Manchester City, Liverpool en Arsenal hebben interesse in de spelmaker. Mogelijk mag Isco in januari 2015 al vertrekken: een permanent vertrek is een optie, maar een verhuur behoort ook tot de mogelijkheden. (Marca)

Roberto Soriano maakt indruk in de Serie A en de middenvelder is op de radar van hoger aangeschreven clubs verschenen. Zo kan de 23-jarige middenvelder kiezen voor een avontuur in Spanje, want Valencia heeft een oogje op de Italiaan. Valencia en Sampdoria zijn geen onbekenden aan de onderhandelingstafel; eerder stapte Shkodran Mustafi over van Italië naar Spanje. (Il Secolo XI)

Newcastle United moet winnen van Hull City, anders vliegt manager Alan Pardew eruit. Collega Steve Bruce kan er dus voor zorgen dat Pardew zonder baan komt te zitten. “Ik vind in ieder geval dat hij op uitstekende wijze omgaat met de situatie”, zegt Bruce. “Hij moet punten pakken, wij trainers weten hoe dat is. Wij gaan echter gewoon voor een overwinning, net als vorig seizoen”, aldus Bruce. (Daily Mirror)

Isco moet zo snel mogelijk vertrekken bij Real Madrid

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
7
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties