Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelsen hebben contact met ongelukkige Cavani

Laatste update:

Wilfried Bony focust zich weer volledig op Swansea City, maar dat was vorige maand wel anders. De Ivoriaan geeft ruiterlijk toe dat hij zat te wachten op een aanbieding van een topclub. Die kwam er uiteindelijk niet. "Er was interesse, maar niets werd echt concreet", zegt de ex-Vitessenaar, die werd genoemd bij clubs als Liverpool en Arsenal. Bony hoopt zich dit seizoen alsnog in de kijker te spelen bij een gerenommeerde grootmacht. (South Wales Evening Post)

Edinson Cavani kijkt het nog een jaartje aan in Parijs, maar door de aanwezigheid van Zlatan Ibrahimovic lijkt een langer verblijf uitgesloten. De Zweed eist namelijk vrijwel alle aandacht op in de voorhoede en daar heeft zijn Uruguayaanse collega, die woensdag nog wel scoorde tegen Ajax, genoeg van. Cavani wil weg en lijkt voor Engeland te kiezen: Arsenal zou al diverse keren in contact zijn getreden met de zaakwaarnemer van de spits. (Daily Mail)

Alex Song vindt het niet erg dat hij met West Ham United niet in de Champions League uitkomt. De middenvelder, die Arsenal in 2012 verruilde voor Barcelona, is verhuurd aan the Hammers. “Mensen vroegen me: ‘Waarom ga je niet naar een club die Champions League speelt?’ Maar dat heb ik al negen jaar gedaan, het was niet belangrijk voor me. Ik wil gewoon weer voetballen”, zegt de international van Kameroen. (The Sun)

Darren Bent komt niet naar Charlton Athletic. Coach Bob Peeters heeft gelezen dat de spits naar zijn club zou verhuizen, maar weet van niks. "Dat is eigenlijk pas de eerste keer dat ik dat hoor. En Danny Graham van Sunderland zou zogenaamd ook komen. Het zouden goede aanwinsten zijn, maar je moet ook naar het salaris kijken. Deze jongens verdienen verschrikkelijk veel geld en dat kunnen we niet ophoesten", aldus de Belg. (Sky Sports)

Edinson Cavani zou uitstekend passen bij Arsenal

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
2
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
36
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties