Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Enorme salarisverhoging moet Real aftroeven

Laatste update:

Manchester United en Chelsea hoeven niet te wachten op Marco Asensio. De jongeling van Real Madrid geeft aan dat hij wil vechten voor zijn plek bij de Spaanse grootmacht. (Diverse Spaanse media)

Mohamed Salah maakt dit seizoen indruk. Liverpool is van plan geïnteresseerde clubs zoals Real Madrid de loef af te steken door de Egyptenaar een gigantische salarisverhoging aan te bieden. (Daily Express)

José Mourinho weet niet waar de toekomst van Marouane Fellaini ligt. De manager benadrukt wel dat hij de Belgische middenvelder graag voor Manchester United wil behouden. (Sky Sports)

West Ham United bereidt een nieuw bod voor op Harry Arter. Manager David Moyes en de directie hebben 11,2 miljoen euro over voor de uitblinkende middenvelder van Bournemouth. (The Express)

Igli Tare denkt niet dat Stefan de Vrij door zijn management onder druk is gezet om niet bij te tekenen. De sportief directeur van Lazio stelt dat de zaakwaarnemers ‘geen rol’ hebben gespeeld. (La Gazzetta dello Sport)

Denk jij dat Mohamed Salah volgend seizoen nog voor Liverpool speelt?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
0
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties