Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eredivisietopschutter op weg naar Fiorentina

Laatste update:

Gabriel Agbonlahor hoeft nog niet zo nodig weg bij Aston Villa. In de loop der jaren zag hij diverse ploeggenoten de stap maken naar een topclub, maar zelf voelt hij daar nu nog niks voor. “Ik snap dat Gareth Barry en James Milner kozen voor een nieuwe uitdaging. Voor mij is het anders. Mijn familie woont hier, al mijn vrienden zijn dichtbij me. Ik heb het niet voor het zeggen, maar zolang Aston Villa wil dat ik blijf, blijf ik”, beweert de aanvaller. (The Times)

Scouts van Fiorentina houden blijkbaar goed in de gaten wat er in de Eredivisie gebeurt. Tim Matavz van PSV staat al maandenlang op het lijstje bij de Italiaanse subtopper en ook Jozy Altidore is nu in beeld om in januari naar Florence te verhuizen. De Amerikaan was in de eerste twaalf wedstrijden van dit seizoen goed voor negen doelpunten en maakt een goede ontwikkeling door. Dat is dus ook in Italië opgevallen. (Mediaset)

Kyriakos Papadopoulous is niet op weg naar AC Milan. De twintigjarige Griek verlengde immers onlangs nog zijn contract bij Schalke 04 tot medio 2016. “De geruchten zijn daarom vreemd voor mij. Misschien hebben de clubs met elkaar gesproken, maar het enige wat ik weet is dat de speler erg tevreden was toen hij zijn contract verlengde. Hij en zijn familie zijn gesetteld in Gelsenkirchen”, zegt zijn zaakwaarnemer. (BILD)

Toen Eren Derdiyok drie jaar geleden naar de Bundesliga vertrok, werd hem een grote toekomst voorspeld. De Zwitser had namelijk de doelpunten aaneengeregen voor FC Basel en Bayer Leverkusen had bijna vier miljoen euro voor hem over. Daar mislukte de 24-jarige spits echter en ook bij TSG Hoffenheim wil het niet vlotten. Mogelijk biedt een Russisch avontuur uitkomst, want Lokomotiv Moskou heeft interesse in Derdiyok. (Championat)

Roberto Di Matteo wil niet dat Chelsea afscheid neemt van twee clubiconen. De kans is groot dat Frank Lampard en Ashley Cole vertrekken, maar de trainer zal er alles aan doen om het duo te verleiden langer te blijven. “De spelers weten ook wat mijn mening is. Beiden zijn fantastische spelers, die altijd hebben gepresteerd voor deze club. Ik heb ze verteld dat ik hoop dat ze niet weg zullen gaan”, aldus de Italiaan. (Diverse Engelse media). (Diverse Engelse media.)

AS Roma probeert om in januari zaken te doen met de Engelse grootmacht. De werkgever van Maarten Stekelenburg wil de middenlinie versterken en ziet in de ervaren Lampard een echte aanwinst. Daarnaast zijn i Giallorossi naar verluidt serieus geïnteresseerd in Juventus-verdediger Lúcio. Roma zoekt blijkbaar routiniers, want zowel de middenvelder van Chelsea als de Braziliaanse stopper is inmiddels alweer 34. (Sport)

Internazionale is van plan om twee veelbelovende spelers aan te trekken. Sebastian Jung, rechtsback van Eintracht Frankfurt, en Pescara-middenvelder Juan Fernando Quintero worden al enige tijd met i Nerazzurri in verband gebracht, en technisch directeur Piero Ausilio geeft toe dat er inderdaad belangstelling is. “Ik kan niet ontkennen dat we Jung volgen. En Quintero hebben we al vaker genoemd”, laat Ausilio weten. (Diverse Italiaanse media)

Jozy Altidore is goed genoeg voor de Serie A

Meer nieuws

Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
2
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties