Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eriksen moet dit weekeinde gepresenteerd worden

Laatste update:

Tegelijkertijd denkt West Ham United ook aan Raphinha van Leeds United. De eerder aan Bayern München gelinkte aanvaller is tevens met zijn huidige club in gesprek over een nieuw contract. (Sky Sports)

Brentford hoopt Christian Eriksen dit weekeinde nog te presenteren. De Deense middenvelder, die momenteel met Jong Ajax meetraint, wordt al langer nadrukkelijk in verband gebracht met de Premier League-club. (The Times)

Juventus probeert Aaron Ramsey nog voor het verstrijken van de transferwindow te slijten. De middenvelder heeft zelf echter geen haast en legde een aanbieding van Burnley naast zich neer. (Fabrizio Romano)

Ruben Loftus-Cheek kan een transfer binnen de Premier League maken. Everton wil de middenvelder in de slotdagen van de transferwindow graag overnemen van Chelsea. (Daily Mail)

Andrea Belotti heeft lucratieve aanbiedingen van Newcastle United en Al-Hilal naast zich neergelegd. De spits, bij Torino in het bezit van een aflopend contract, wacht op een belletje van AC Milan. (Calciomercato)

Is Brentford de juiste keuze voor Christian Eriksen?

Meer nieuws

HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
6
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
36
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties