Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eto'o zet loopbaan voort in Turkse top

Laatste update:

Álvaro Negredo krijgt naar alle waarschijnlijkheid een herkansing in de Premier League. De Spaanse spits staat bij Manchester City al twaalf wedstrijden droog en het lijkt erop dat hij komende zomer alweer mag vertrekken uit het Etihad Stadium. Arsenal schijnt echter wel plaats te hebben voor Negredo en gokt erop dat de 28-jarige aanvaller zich wil revancheren. Trainer Arsène Wenger wil hoe dan ook een nieuwe spits. (Football Direct News)

Samuel Eto'o verandert komende zomer wederom van club. Na een jaar bij Chelsea lijkt de spits uit Kameroen nu te kiezen voor het avontuur in Turkije. Op donderdag 17 april reist Besiktas met een aantal afgevaardigden naar Londen om de transfer van de voormalig speler van Barcelona, Internazionale en Anzhi Makhachkala te bespreken. Eto'o is met ingang van 1 juli transfervrij. (LIG TV)

Gastón Ramírez heeft het wel gezien bij Southampton en wil dolgraag terugkeren in de Serie A. De Uruguayaan werd in de zomer van 2012 gepresenteerd als ster van de toekomst, maar moet dit seizoen vooral genoegen nemen met invalbeurten. De 23-jarige spelmaker heeft met zijn spel bij Bologna echter een goede indruk achtergelaten in Italië. 'Of hij terug zou willen keren? Absoluut. AC Milan zou een eer zijn", onthult zijn zaakwaarnemer. (Il Sussidiario)

Dietmar Beiersdorfer verliet Hamburger SV in de zomer van 2009, maar de kans is groot dat hij komende zomer terugkeert. Die Rothosen zijn namelijk diep afgezonken en hebben de vijftigjarige sportbestuurder gevraagd om zijn taken bij Zenit Sint-Petersburg neer te leggen en HSV uit het slop te komen helpen. Het enige probleem is dat Beiersdorfer in Rusland een fortuin verdient. (Hamburger Abendblatt)

Kan Samuel Eto'o nog een seizoen mee in een topcompetitie?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
3
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
7
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties