Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Europees topscorer lijkt op weg naar Nederland

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft niet echt haast met het verlengen van William Gallas’ verbintenis. De 35-jarige verdediger is bezig aan zijn laatste contractjaar op White Hart Lane, maar de clubleiding maakt nog geen aanstalten om met de Fransman in gesprek te gaan. Pas in de winterstop zal Gallas te horen krijgen of hem een nieuw voorstel gedaan zal worden, of dat hij in de zomer op zoek mag naar een andere club. (The Sun)

De huidige nummer één van de strijd om de Gouden Schoen 2012/13 speelt mogelijk binnenkort in Nederland. Arturas Rimkevicius maakte in Litouwen al 34 doelpunten voor subtopper Siauliai en blijft zodoende spelers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo voor. De 29-jarige Rimkevicius heeft diverse aanbiedingen op zak en ook een uit Nederland, van een nog onbekende club uit de Jupiler League. (Valstietis)

Luuk de Jong is niet de enige aankoop van Borussia Mönchengladbach die nog niet optimaal rendeert. Ook de van FC Basel overgekomen Granit Xhaka heeft zijn draai nog niet gevonden, en de Zwitserse middenvelder denkt na vier maanden zelfs al aan een vertrek: “Ik ga trainer Lucien Favre vragen hoe hij mijn toekomst ziet. Als hij het niet in me ziet zitten, moet ik maar eens gaan kijken wat ik doe”, aldus Xhaka. (Blick)

De kans dat Philippe Koch nog lang in de Zwitserse competitie voetbalt is klein. De 21-jarige rechtsback, die al sinds 2008 uitkomt voor FC Zürich, zien we binnenkort mogelijk aan het werk in de Bundesliga of in de Serie A. Bayer Leverkusen heeft interesse in de Zwitsers jeugdinternational, terwijl ook Sampdoria belangstelling heeft. Koch zelf is naar verluidt ook toe aan een nieuwe uitdaging na vijf jaar Zürich. (BILD)

Bojan Krkic hoopt dat hij het shirt van AC Milan nog jarenlang mag blijven dragen. De aanvaller, die Barcelona in 2011 verruilde voor AS Roma en nu is verhuurd aan i Rossoneri, heeft het naar zijn zin in Milaan. “Ik moet laten zien wat ik kan. Ik ben van plan om hier de komende jaren te blijven en wil het hier goed doen.” Milan heeft de optie om Bojan komende zomer definitief over te nemen van Roma. (Sky Italia)

Club Brugge en Georges Leekens lijken niet bepaald als vrienden uit elkaar te gaan. De weggestuurde trainer heeft volgens zijn contract recht op een ontslagvergoeding van 2,5 miljoen euro, maar zijn voormalig werkgever is niet van plan om dat bedrag te betalen; de clubleiding is van mening dat Leekens niet voldoende gepresteerd heeft om aanspraak te maken op de vergoeding en is bereid om naar de rechter te stappen. (Het Laatste Nieuws)

Sporting Portugal maakt een bijzonder matig seizoen door en Ricky van Wolfswinkel kan de club uit Lissabon evenmin op sleeptouw nemen. Robin Ramírez is een van de spelers die os Leões op het oog hebben. De 22-jarige aanvaller is eigendom van het Paraguayaanse Libertad, maar speelt nu op huurbasis voor het Colombiaanse Tolima. Daar presteert-ie uitstekend: veertig duels, achttien treffers. (A Bola)

Bojan Krkic maakt AC Milan sterker

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
13
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
10
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties