Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Europese topclubs kunnen dure linksback vergeten

Laatste update:

Cesare Prandelli staat hevig onder druk bij Galatasaray. Na de 4-0 nederlaag tegen Istanbul Basaksehir werd er gesuggereerd dat hij al ontslag had genomen als trainer van Cim Bom, maar hij zit nog altijd op zijn post. Dat duurt alleen misschien niet lang meer, want Gheorghe Hagi is een kandidaat om de Italiaan op te volgen. De 49-jarige Roemeen was als speler al bij Galatasaray actief en traint nu FC Viitorul. (BugunTV)

Het heeft er alle schijn van dat Ricardo Rodríguez voorlopig nog niet naar een Europese topclub verkast. De linksback staat in de belangstelling van onder meer Real Madrid, Chelsea en Manchester United, maar waarschijnlijk tekent hij op korte termijn een nieuw en verbeterd contract bij VfL Wolfsburg. Dat betekent dan ook dat zijn afkoopsom stijgt naar 35 à 40 miljoen euro en dat bedrag zal veel clubs te gortig zijn. (BILD)

Olympique Marseille lijkt erin te slagen topscorer André-Pierre Gignac te behouden. De spits beschikt over een aflopend contract en zou na dit seizoen transfervrij kunnen verkassen, maar de topschutter van de Ligue 1 heeft het naar zijn zin bij l’OM en staat op het punt om bij te tekenen. Gignac zou daarmee wel diverse geïnteresseerde clubs, waaronder Arsenal en andere Engelse clubs, teleurstellen. (L’Équipe)

Alex McCarthy heeft er geen spijt van dat hij de kans om naar Liverpool te gaan heeft laten lopen. De keeper verruilde Reading afgelopen zomer ondanks interesse van the Reds voor Queens Park Rangers en dat kwam vooral door trainer Harry Redknapp. “Ik heb zowel hem als Liverpool-coach Brendan Rodgers gesproken en eigenlijk beviel alles wat Redknapp zei me wel, daarom zit ik hier”, maakt McCarthy duidelijk. (Daily Mail)

Is Ricardo Rodríguez een investering van 35 tot 40 miljoen euro waard?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties