Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Everton meldt zich na transfer bij FC Twente

Laatste update:

Mauricio Pinilla scoorde dit seizoen slechts een keer in acht competitiewedstrijden; toch wil Cagliari de hoofdprijs zien voor de aanvaller. “Hij zal onze club niet verlaten. Zelfs een bod van dertig miljoen euro is niet genoeg om hem los te weken”, zegt voorzitter Massimo Cellino. Pinilla wordt de voorbije weken in verband gebracht met Internazionale en Fiorentina. (Diverse Italiaanse media)

Nacer Chadli speelt vanaf januari mogelijk voor Everton. De Merseyside-club zal zich bij FC Twente melden zodra de winterse transfer van Marouane Fellaini is afgerond. De landgenoot van Chadli geniet belangstelling van Chelsea, dat liefst 35 miljoen euro wil betalen. Een deel van dat geld wil Everton besteden aan de komst van Chadli, die bij the Toffees onder meer Kevin Mirallas zou treffen. (The Sun)

Benfica harkte in de zomer een gigantisch bedrag bijeen door de verkoop van Axel Witsel en Javi García, maar de club wil meer. De verkoop van Nicolás Gaitán (circa 25 miljoen euro), Nolito (tien miljoen euro) en Alen Kardec (vier miljoen euro) moet de club de nodige speelruimte geven op de transfermarkt in januari. Benfica is gedeeld koploper in Portugal, samen met FC Porto. (A Bola)

Het is geen geheim dat Txiki Begiristain aast op spelers van zijn ex-werkgever Barcelona. De technisch directeur van Manchester City heeft vooral een oogje op Gerard Deulofeu en inmiddels is ook bekend hoeveel de bestuurder wil betalen voor de achttienjarige aanvallende middenvelder annex aanvaller van Barcelona B. Het zou gaan om een bedrag van liefst dertien miljoen euro. (AS)

Carlo Ancelotti staat onder druk en Arsène Wenger is na zestien jaar Arsenal toe aan een andere uitdaging. Eén en één is twee? Wel volgens de Franse media. De 63-jarige Wenger moet de grote vormgever worden van het nieuwe project bij Paris Saint-Germain. De eerste seizoenen als trainer, daarna als adviseur, directeur of zelfs voorzitter. Toekomstmuziek, wij wachten het rustig af. (Diverse Franse media)

Javier Saviola voelt niets voor een tussentijds vertrek bij Málaga. De aanvaller zou benaderd zijn door de nieuwe trainer van River Plate, Ramón Diaz. 'Nee, ik heb niet met Diz gesproken. Hij wil wel diverse ex-spelers van de club terughalen, maar ik wil mijn contract met Málaga per se uitdienen." De dertigjarige aanvaller, die River Plate in 2001 verliet voor Barcelona, staat tot medio 2013 onder contract. (AS)

De wegen van Southampton en Gastón Ramirez scheiden mogelijk al na een half jaar of een jaar. Fiorentina heeft concrete belangstelling voor de middenvelder, die voor een bedrag van vijftien miljoen euro van Bologna naar het momenteel kwakkelende Southampton werd getransfereerd. De club uit Florence wil de Uruguayaan in januari huren en vervolgens definitief overnemen. Wordt vervolgd. (The Independent)

Everton is een mooie club voor Nacer Chadli

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
7
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
13
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties