Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-AZ'er zet zinnen op zomerse stap naar Arsenal

Laatste update:

De jacht op Juan Iturbe is definitief geopend. Liverpool is de beschietingen op de vleugelspeler van AS Roma begonnen met een bod van circa 25 miljoen euro. De bijnaam van Iturbe is ‘de nieuwe Lionel Messi’, maar veel indruk heeft de Argentijn dit seizoen niet kunnen maken bij de club uit de Italiaanse hoofdstad. Liverpool denkt dat Iturbe wel oren heeft naar een verandering van omgeving. (Metro)

Héctor Moreno heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Arsenal. De voormalig verdediger van AZ heeft begrepen dat de belangstelling van the Gunners serieus is en heeft zijn zaakwaarnemer de opdracht gegeven om een transfer mogelijk te maken. De 27-jarige Moreno is bezig aan zijn vierde seizoen bij Espanyol en heeft nog een contract voor een jaar. De Mexicaan wil echter graag hogerop. (Metro)

Wellington Silva heeft zijn Spaanse paspoort binnen en kan dus zijn debuut maken voor Arsenal. De 22-jarige aanvaller speelt dit seizoen op huurbasis voor Almería, maar in Londen zit men eigenlijk helemaal niet op de geboren Braziliaan te wachten. Manager Arsène Wenger denkt dat Wellington niet goed genoeg is voor het eerste elftal. Sevilla en Málaga hebben intussen belangstelling voor de kleine buitenspeler. (The People)

James McCarthy wordt regelmatig de hemel in geprezen door Roberto Martínez, maar de loftuitingen van de Everton-manager doen de middenvelder weinig. Feit is namelijk dat de club nog altijd geen nieuw contractvoorstel heeft gedaan en dat steekt. McCarthy vindt dat hij in aanmerking komt voor een verbeterde dienstovereenkomst en gaat nu mogelijk zijn heil elders zoeken. Manchester City en Tottenham Hotspur wachten gespannen af. (Daily Mirror)

Héctor Moreno is goed genoeg voor Arsenal

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
33
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
14
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
6
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties