Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-PSV'er voor tien miljoen naar Galatasaray

Laatste update:

Bayern München doet er alles aan de huidige succesformatie bij elkaar te houden en gaat binnenkort om tafel met Dante. De Braziliaan heeft nog een doorlopend contract, maar bij der Rekordmeister wordt niets aan het toeval overgelaten. "Hij is een stabiele factor in het team. Daarnaast is hij in communicatief opzicht een grote meerwaarde", zegt sportief directeur Matthias Sammer. (TZ)

Jefferson Farfán gaat binnenkort bekendmaken dat hij Schalke 04 na zes jaar de rug toekeert. Ondanks een contract tot de zomer van 2016 tekent de Peruviaan eerdaags namelijk een contract bij Galatasaray, dat tien miljoen euro betaalt om de doorlopende verbintenis af te kopen. De voormalig PSV'er is daarmee de veelzijdige aanvaller waar Roberto Mancini al enige tijd naar op zoek was. (Diverse Duitse media)

Carles Puyol zet een punt achter zijn actieve dienstverband in Barcelona en weet nog niet hij zijn verdere toekomst eruitziet. Johan Cruijff hoop echter dat de stopper snel weer terugkeert in Camp Nou, zodat zijn schat aan ervaring niet verloren gaat voor de club. "Die vijftien jaar op het allerhoogste niveau zijn bijzonder waardevol. Elke voetballer of andere atleet zou bijzonder blij zijn om gebruik te mogen maken van die ervaring", zegt de Nederlander. (Sport)

Napoli rekent voor komend seizoen niet meer op José Manuel Reina en is al druk op zoek naar een vervanger. Alphone Aréola geldt als een van de outsiders om die plek op te vullen in het San Paolo. De 21-jarige Fransman van Filipijnse komaf wordt dit seizoen door Paris Saint-Germain verhuurd aan Lens, waar hij het uitstekend doet. De jeugdinternational is met zijn drie miljoen euro een relatief goedkope optie voor i Partenopei. (Il Mattino)

Jefferson Farfán zou een goede aanwinst zijn voor Galatasaray

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
19
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
13
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties