Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-stagiair van Feyenoord en City meldt zich bij Ajax

Laatste update:

Eduardo Vargas gaat zeer waarschijnlijk in de Bundesliga aan de slag. TSG Hoffenheim wil de aanvaller uit Chili graag van Napoli overnemen en de onderhandelingen zijn bijna afgerond. Napoli vraagt zes miljoen euro voor Vargas, die op de Copa América viermaal scoorde, en Hoffenheim schijnt dat wel te willen betalen. (BILD)

André Alsanati meldt zich over een paar dagen bij Ajax. De vijftienjarige Zweed, die als aanvallende middenvelder en als vleugelaanvaller uit de voeten kan, staat onder contract bij het bescheiden Eskilstuna City FK, dat op het vierde niveau van Zweden uitkomt. Alsanati was al eerder op proef bij onder meer Liverpool, Manchester City, Feyenoord en enkele Zweedse clubs en gaat nu dus een kijkje nemen bij Ajax. (Aftonbladet)

Ryan Gauld gaat, naar het lijkt, weer in Schotland aan de slag. De negentienjarige aanvaller van Sporting Portugal staat op de nominatie om aan Celtic verhuurd te worden. De Schots jeugdinternational, die ook wel 'Mini Messi' wordt genoemd, maakte een jaar geleden voor 4,5 miljoen euro de overstap van Dundee United naar Lissabon. Daar speelde hij hoofdzakelijk in het tweede. (A Bola)

Pech voor Olympique Lyon: Marcelo Brozovic lijkt niet haalbaar. Internazionale is niet van plan de middenvelder op huurbasis naar de Ligue 1-club te laten gaan. De Serie A-club huurt Brozovic zelf sinds januari, en tot medio 2016, van Dynamo Kiev en heeft een optie tot koop. De kans is groot dat Lyon, dat niet goed aan het seizoen is begonnen, weer voor Sergi Darder van Málaga gaat. (France Football)

Manchester United moet Jonny Evans niet laten gaan

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties