Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Exodus bij Arsenal dreigt na beslissing Van Persie

Laatste update:

Matthias Sammer vertrok bij de Duitse voetbalbond om te gaan werken voor Bayern München en zijn opvolger bij de bond wordt eveneens een grote naam. De legendarische oud-keeper Oliver Kahn, die momenteel als televisiecommentator werkt, is de belangrijkste kandidaat. “Over namen is nog niet gesproken, daarvoor is het nog te vroeg”, laat vicepresident Hans-Dieter Drewitz van de DFB snel weten. (Kicker)

Het nakende vertrek van Robin van Persie heeft niet alleen direct invloed op de prestaties van Arsenal. Ook andere spelers zien het namelijk niet meer zitten bij the Gunners als de Nederlander vertrekt en denken nu aan een nieuwe stap. Een van hen is Theo Walcott, die al langere tijd in de belangstelling staat van Chelsea en nu mogelijk werk gaat maken van die interesse. Wij vragen ons af: waar houdt dit op?. (Daily Mail)

Manchester United hoopt een, twee of misschien wel drie spelers weg te halen bij Newcastle United. Manager Sir Alex Ferguson is een groot fan van spelmaker Yohan Cabaye en spits Demba Ba en nu duikt ook de naam van Cheick Tioté weer op. Ferguson zelf wilde niet reageren, maar verklapte wel dat zijn ploeg binnen afzienbare tijd ‘een of twee deals’ gaat afronden. (Daily Express)

Dit weekend moet duidelijk worden wie Laurent Blanc opvolgt als bondscoach van Frankrijk. Blanc stapte na het EK in Polen en Oekraïne op en Didier Deschamps, Arsène Wenger en Zinédine Zidane worden genoemd als mogelijke opvolgers. Naar verluidt is Deschamps de topkandidaat en de bij Olympique Marseille vertrokken coach neemt zaterdag of zondag een definitieve beslissing. (TF1)

Edinson Cavani wordt bij vrijwel alle Europese topclubs genoemd, maar nu Ezequiel Lavezzi is vertrokken bij Napoli is een transfer niet zo zeker meer. Voorzitter Aurelio De Laurentiis wil het contract van de Uruguayaanse topschutter zelfs openbreken en verlengen. Cavani verdient 2,4 miljoen euro per seizoen; als hij zijn krabbel zet onder een nieuwe verbintenis krijgt hij vier miljoen euro per voetbaljaar. (La Gazzetta dello Sport)

Andriy Shevchenko denkt dat AC Milan komend seizoen kampioen van Italië wordt. “Ik volg de club nog steeds op de voet. Wat betreft de huidige selectie heb ik absoluut geen twijfel, het is een zeer sterke groep. Als je het contract van Thiago Silva weet te verlengen en je hebt daarnaast Zlatan Ibrahimovic, Kevin-Prince Boateng, Antonio Nocerino en vele anderen, dan kun je niet anders dan optimistisch zijn”, aldus Sheva. (Diverse Italiaanse media)

Fabrizio Ravanelli speelde twee seizoenen voor Olympique Marseille en hij baalt verschrikkelijk van het feit dat hij er niet de nieuwe hoofdtrainer wordt. “Ik heb geprobeerd contact op te nemen met de clubleiding, maar dat lukte niet. Nu is het voorbij. Ik houd nog steeds van de club en als ik de baan aangeboden kreeg, zou ik direct ja zeggen. Maar het ligt niet aan mij”, weet de Italiaan. (Diverse Franse media)

Verwacht jij dat Arsenal dit seizoen volledig instort als Robin van Persie vertrekt?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties