Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Falcao heeft al onderdak voor seizoen 2015/16

Laatste update:

Francesco Totti is al 38 en (wederom) bezig aan een laatste contractjaar, maar de kans is groot dat de clubicoon van AS Roma gewoon doorgaat. Er wordt althans druk gespeculeerd dat il Bimbo d'Oro nu al in gesprek is met de club over een nieuwe verbintenis. "Die geruchten doen inderdaad de ronde. Dat is prima, maar ik heb op dit moment nog niks getekend", zegt de speler zelf. (La Repubblica)

Radamel Falcao blijft ook na dit seizoen bij Manchester United. De spits wordt nu nog gehuurd van AS Monaco, maar de Engelse club heeft een optie om de speler tegen een vastgesteld bedrag definitief in te lijven. Inmiddels is er al een akkoord met de speler over de voorwaarden van een langer verblijf: Falcao gaat/blijft een kleine drie ton per week verdienen en behoudt zijn eigen beeldrechten. (Daily Mail)

Manchester City-doelman Willy Caballero is uit eigen beweging naar de Spaanse bond gestapt om een poging tot matchfixing aan te kaarten. De doelman, tot voor kort in dienst bij Málaga, zegt te zijn benaderd door een syndicaat dat geld verdient door veel geld in te zetten op wedstrijden. Het voorval zou hebben plaatsgevonden in mei 2011 en wordt momenteel onderzocht door de Spaanse bond. (ESPN)

Adel Taarabt heeft een standje gekregen van Harry Redknapp. De coach van Queens Park Rangers ergert zich aan het feit dat de aanvaller meer bezig is met een transfer, dan het herstel van een blessure. "Wil hij in januari weg? Daar weet ik niks van. Hij moet eerst maar eens fit worden en een beetje gaan voetballen, hè. In de zomer mocht hij weg, maar toen kwam er niks op zijn pad", aldus de geagiteerde Harry Houdini. (Sky Sports)

Manchester United doet er goed aan Radamel Falcao definitief vast te leggen

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties