Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Falcao vertrekt op huurbasis naar Premier League

Laatste update:

Sporting Lissabon verlangt dertig miljoen euro voor Marcos Rojo en dat is Manchester United te gortig. De Engelse topclub denkt echter een andere manier te hebben gevonden om de Argentijnse back toch naar Old Trafford te halen. De Portugezen zijn namelijk geïnteresseerd in Nani, die dan ook uitstekend als wisselgeld gebruikt kan worden. Daarmee kan de vraagprijs voor Rojo flink worden gedrukt. (The Times)

Radamel Falcao gaat niet naar Real Madrid, maar het blijft zeer de vraag of de superspits in Monaco actief blijft. Het is allang geen geheim meer dat el Tigre niet op zijn plek is in het chique prinsdom en aast op een transfer. Liverpool is bereid die wens in te willigen, maar wil de speler eerst een jaar huren. Mocht de klik er dan blijken te zijn, dan kan er gepraat worden over een vast contract. AS Monaco staat daar volgens de berichten voor open. (Daily Mail)

Andrea Pirlo heeft de laatste jaren van zijn carrière al helemaal uitgestippeld. De spelmaker wil nog twee jaar langer bij Juventus blijven en kiest daarna voor een avontuur aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. 'Ik zie geen reden om nu al te gaan. Ik heb het goed naar mijn zin en het leven in Italië is comfortabel. Over een paar jaar lijkt de Major League Soccer me wel mooi", aldus de stylist. (Tuttosport)

Cheick Tioté wordt genoemd bij Arsenal, maar de Ivoriaan kan ook zijn zakken gaan vullen in Rusland. Lokomotiv Moskou heeft geïnformeerd naar de middenvelder van Newcastle United, die in het verleden onder contract stond bij Roda JC Kerkrade en FC Twente. Vraag is nu waar de prioriteiten van de speler zelf liggen: de sportieve uitdaging in de Premier League of een financiële klapper in het verre oosten van Europa. (Daily Star)

Vind jij Radamel Falcao bij Liverpool passen?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
17
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
13
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
11
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties