Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans FC Twente moeten hopen op transfer Vilhena

Laatste update:

Besiktas is opnieuw met Liverpool in gesprek over de transfer van Lucas Leiva. Manager Brendan Rodgers heeft onlangs laten weten de middenvelder niet te willen laten gaan, maar volgens voorzitter Fikret Orman is een deal nog altijd mogelijk. “We zijn in gesprek met Liverpool en Lucas, maar er is nog geen akkoord. Liverpool wil hem niet verkopen, maar ik weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren”, zegt hij. (A Spor)

Sampdoria wil ‘alles op alles’ zetten om Tonny Vilhena binnen te halen, maar de Feyenoorder twijfelt over een verhuizing naar de Serie A. De fans van FC Twente zullen hopen dat Vilhena nog op andere gedachten kan worden gebracht, want in de Italiaanse media wordt nu Hakim Ziyech genoemd als alternatief. Ziyech is aanvoerder geworden van Twente en lijkt onmisbaar. (Diverse Italiaanse media)

Velen waren verbaasd toen Yohan Cabaye deze zomer de overstap maakte van Paris Saint-Germain naar Crystal Palace. De middenvelder had echter niet zo veel te kiezen, zegt hij zelf: “De topclubs wilden mij niet hebben, maar het was geen moeilijke beslissing om naar Palace te gaan. Ik kon hier weer samenwerken met mijn oude trainer (Alan Pardew, red.) en dit is een mooie club”, aldus Cabaye. (Canal+)

De wegen van Joleon Lescott en West Bromwich Albion gaan scheiden. Zodra de club erin in geslaagd een nieuwe verdediger aan te trekken, mag de Engels international naar een andere club verkassen. Lescott verbond zich een jaar geleden aan the Baggies, nadat zijn contract met Manchester City ten einde was. Aston Villa heeft meer dan gemiddelde belangstelling. (The People)

Sampdoria zou een mooie club zijn voor Hakim Ziyech

Meer nieuws

Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
0
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
1
John van 't Schip: 'Het is duidelijk wie de winnaar van het seizoen is bij Ajax'
4
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
24
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
12
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties