Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente concurreert met Napoli om Zwitser

Laatste update:

Giuseppe Moratta, directeur van Juventus, heeft donderdagavond contact opgenomen met Sampdoria. De sportbestuurder deed dat om de interesse in twee middenvelders van de club uit Genua kenbaar te maken: Juventus wil zich voor volgend seizoen versterken met Andrea Poli en Pedro Obiang. Sampdoria wil Paolo De Ceglie, Luca Marrone, Richmond Boakye en Nicola Leali hebben, dus wellicht valt er wat te ruilen. (Tuttosport)

Steven Zuber is in beeld om een eventueel vertrek van Nacer Chadli bij FC Twente op te vangen. De talentvolle middenvelder annex aanvaller van het Zwitserse Grasshoppers wil graag een stap hogerop maken. Het wordt voor FC Twente nog lastig om Zuber te overtuigen, want de 21-jarige Zwitser staat ook in de belangstelling van Sevilla, VfL Wolfsburg, TSG Hoffenheim, Napoli en Anderlecht. (Estadio Deportivo)

Carlo Ancelotti staat in de belangstelling van Real Madrid, maar de clubleiding van Real is niet van plan om een afkoopsom te betalen. Als Ancelotti graag naar Madrid wil, dan moet hij er zelf uit zien te komen met Paris Saint-Germain. Voorzitter Florentino Pérez van Real heeft Ancelotti tien dagen de tijd gegeven om tot overeenstemming te komen met PSG, daarna richt de Koninklijke zich op een andere kandidaat. (Marca)

Sterspelers Matt Phillips en Tom Ince van Blackpool kunnen een nieuw contract ondertekenen. De huidige verbintenissen bij de club uit de Championship lopen over twaalf maanden af. “Een contract voor een jaar is niet genoeg, dan weet je zeker dat er in januari clubs gaan komen. Wij willen ze echter houden”, zegt Blackpool-manager Paul Ince, vader van de felbegeerde Tom. (Blackpool Gazette)

Galatasaray wil Felipe Melo graag behouden, maar er is nog altijd geen akkoord bereikt over een transfersom. Enige haast is nu toch wel geboden, want Sao Paulo is inmiddels serieus geworden. De Braziliaanse club heeft vijf miljoen euro geboden op de middenvelder, die heeft aangegeven dat hij bij Galatasaray wil blijven. Als die club het echter niet eens wordt met Juve, wil hij best naar Sao Paulo. (Tuttosport)

Daar hebben we Mino Raiola weer. De flamboyante spelersmakelaar ontfermt zich sinds kort ook over Henrikh Mkhitaryan en wil de Armeense middenvelder in de zomer een transfer bezorgen. “Shakhtar Donetsk werkt alleen nog niet echt mee, want ze vragen een hoge prijs. Maar we onderhandelen. Ik ga proberen om Henrikh naar Italië te krijgen”, zegt Raiola. De 24-jarige Mkhitaryan scoorde dit seizoen liefst 24 keer in Oekraïne. (Pravda)

Marc-André ter Stegen bereidt zich voor op een transfer naar Barcelona. Volgens Álvaro Domínguez, ploeggenoot van de doelman bij Borussia Mönchengladbach, zit de Duitser al maandenlang op Spaanse les. 'Ik denk dat hij kan slagen bij Barcelona. Hij heeft de kwaliteiten en de persoonlijkheid om het daar te maken", gelooft de Spaanse verdediger. Borussia vraagt tien miljoen euro voor Ter Stegen. (Kicker)

Speelt Nacer Chadli komend seizoen voor FC Twente

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties