Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente kan zaken doen met Ajax of FC Porto

Laatste update:

Laurent Blanc doet het uitstekend bij Paris Saint-Germain, maar als Josep Guardiola beschikbaar is, is niemand zeker van zijn baan. Dat geldt ook voor Blanc, want Guardiola is voor de steenrijke clubeigenaren van Paris Saint-Germain de topkandidaat om de Fransman op te volgen in Parijs. Blanc is overigens wel in gesprek met PSG over een nieuw contract, dus we moeten het even afwachten. (L’Équipe)

Renato Tapia van FC Twente wordt in de Portugese media in verband gebracht met FC Porto, maar hij kan ook binnen Nederland transfereren. Ook Ajax zou namelijk interesse hebben in de twintigjarige Peruviaan, maar of de technische leiding een advies van de scouting overneemt, is bij Ajax maar de vraag. Porto kocht in de zomer nog Jesús Corona van Twente en blijkt Tapia al geruime tijd te volgen. (Record)

Fredy Guarín wordt in verband gebracht met Fenerbahçe, maar een verhuizing naar Istanbul is voorlopig niet aan de orde. Zaakwaarnemer Marcelo Ferreyra zegt dat Guarín dit seizoen in ieder geval niet vertrekt. “Hij blijft in januari bij Internazionale. Hij heeft onlangs al gezegd dat hij in Milaan wil blijven”, aldus Ferreyra. Overigens is Guarín, met de wedstrijd die hij speelt wordt hij duurder, geen goedkope klant. (Sky Italia)

Bournemouth wil zich versterken met Yoan Gouffran. Manager Eddie Howe wordt met zijn selectie geplaagd door blessureleed en hij wil de 29-jarige linksbuiten daarom in januari overnemen van Newcastle United. Charlton Athletic en Wolverhampton Wanderers zouden ook al belangstelling hebben getoond voor de voormalig jeugdinternational, die dit seizoen pas 65 minuten in actie kwam in competitieverband. (The People)

Renato Tapia maakt Ajax sterker

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties