Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente ontvangt bod van zes miljoen euro

Laatste update:

Lucas Biglia is opnieuw in beeld bij Juventus. De dertigjarige middenvelder is niet van plan om zijn contract bij Lazio te verlengen en zou in de belangstelling staan van de club ui Turijn. (Calciomercato)

Fenerbahçe lijkt serieuzer te worden voor Hakim Ziyech. De club uit Istanbul is bereid om tot zes miljoen euro te gaan voor de middenvelder, al vraagt FC Twente minimaal acht miljoen. (Turkiye Futbol)

Christian Benteke blijft mogelijk langer bij Liverpool. De aanvaller uit België leek op weg te zijn naar Crystal Palace, maar zaakwaarnemer Kismet Eris laat weten dat er ‘niets speelt’. (Sky Sports)

Idrissa Gueye keert wellicht terug naar Frankrijk. De middenvelder speelde vorig seizoen 38 wedstrijden voor Aston Villa en schijnt nu voor dik acht miljoen euro naar Olympique Marseille te gaan. (Sky Sports)

FC Basel liep Davinson Sánchez mis en gaat nu voor Éder Álvarez Balanta. De club van Jean-Paul Boëtius heeft bijna drie miljoen euro voor tachtig procent van de transferrechten van de verdediger over. (Radio Contintental)

Fenerbahçe is een mooie club voor Hakim Ziyech

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
1
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
2
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties