Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente strijdt met drie clubs om Amerikaan

Laatste update:

Marco Pappa heeft opties te over. De middenvelder, die op 3 januari zijn contract bij sc Heerenveen liet ontbinden, keert waarschijnlijk terug naar de Amerikaanse Major League Soccer. Hekkensluiter DC United is concreet voor de 26-jarige Guatemalteek en er heeft nog een aantal clubs interesse in de linkspoot. Pappa, die 38 interlands achter zijn naam heeft staan, speelde eerder voor onder meer Chicago Fire. (Washington Post)

FC Twente heeft interesse in Juan Agudelo. De 21-jarige aanvaller maakte onlangs de overstap van New England Revolution uit de Verenigde Staten naar Stoke City, maar hij heeft in Engeland geen werkvergunning gekregen. The Potters willen de zeventienvoudig Amerikaans international derhalve verhuren. Anderlecht, Standard Luik, Dundee United én FC Twente hebben belangstelling voor de geboren Colombiaan. (Vital Football)

Nicola Cortese is opgestapt bij Southampton, maar vindt mogelijk snel een nieuwe baan. De naam van de Italiaanse bankier, die de voorzitter was bij the Saints, is namelijk gevallen bij AC Milan. Het is nog niet bekend in welke functie Cortese in dienst zou kunnen treden bij i Rossoneri, die op kantoor flink doorselecteren. Ariedo Braida gaat bijvoorbeeld weg en Adriano Galliani’s positie wankelt. (Sky Italia)

Pim Bouwman was al actief in Finland en mogelijk gaat hij in de toekomst aan de slag in Hongarije. De 22-jarige middenvelder traint mee met Diósgyori, de nummer vier van Hongarije. Bouwman was in het verleden actief bij NAC Breda, ging daarna naar Inter Turku en onlangs trainde hij weer even mee in Breda. Hij kreeg achter geen contract aangeboden van trainer Nebojsa Gudelj. (BN/De Stem)

FC Twente kan zich beter richten op eigen jeugd

Meer nieuws

Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
18
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
7
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
28
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
19
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties