Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente wacht gespannen op transfernieuws Inter

Laatste update:

De operatie-Paul Pogba van Manchester City is in volle gang. De Engelse topclub wil de Fransman dolgraag hebben en is zelfs bereid een van zijn beste spelers in de uitverkoop te doen. The Sky Blues hebben Juventus laten weten dat David Silva naar Turijn komt als de Italiaanse topclub besluit in te gaan op een lucratief aanbod. Naast Silva kan Juve ook nog eens zestig miljoen euro tegemoet zien. (RAI)

FC Twente moet er rekening mee blijven houden dat men Hakim Ziyech kwijtraakt. Internazionale is immers gecharmeerd van Ivan Perisic en als die echt weggaat bij VfL Wolfsburg, denken de Duitsers onder meer aan Ziyech als kandidaat-opvolger. Ook Borussia Mönchengladbach zou in de markt zijn voor de spelmaker, vorig seizoen goed voor elf doelpunten in de Eredivisie. Zijn contract loopt nog tot medio 2018 door. (BILD)

Alex werd de afgelopen week in verband gebracht met PSV, maar het is niet evident dat de stopper daadwerkelijk terugkeert in Eindhoven. De Braziliaan mag weg bij AC Milan, dat hem zelfs al aanbood in het buitenland. Antalyaspor lijkt toe te gaan happen: de ambitieuze Turken haalden eerder al Samuel Eto'o binnen en hopen nu dus op de komst van de 33-jarige ijzervreter uit Zuid-Amerika. (Sky Italia)

Liverpool weet wat het doen moet als het Alexandre Lacazette wil losweken bij Olympique Lyon. De Franse goalgetter wordt zeer hoog aangeslagen en voor minder dan vijftig à zestig miljoen euro wordt er niet onderhandeld. "Ik maak me geen zorgen over zijn toekomst", zegt coach Hubert Fournier. "Maar natuurlijk, als er een fors bedrag geboden wordt is een vertrek altijd een mogelijkheid", erkent hij. (L'Equipe)

Bij welke club zou Hakim Ziyech beter passen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties