Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht volgt creatieve Liverpudlian nauwgezet

Laatste update:

Internazionale hoopt Lautaro Martínez langer voor de club te behouden. De aanvaller kwam afgelopen zomer over van het Argentijnse Racing Club en kan nu al een nieuw contract tekenen in Italië. (Sky Italia)

Het scoutingapparaat van FC Utrecht volgt de verrichtingen van Bobby Adekanye nauwgezet. De creatieve jeugdinternational van Oranje sloeg onlangs een aanbieding af om zijn contract bij Liverpool te verlengen. (Voetbal International)

Nog voor de wedstrijd tegen Ajax wil Juventus om tafel met Jorge Mendes. De gesprekken zullen gaan over João Félix, die in zijn debuutseizoen voor Benfica de interesse van de Europese top heeft gewekt. (Sky Italia)

Barcelona bereidt een eerste bod op Marcus Rashford voor. De Spanjaarden willen 100 miljoen pond uittrekken voor de aanvaller van Manchester United, omgerekend bijna 116 miljoen euro. (Daily Mirror)

Bayern München heeft een bod van vijftig miljoen euro uitgebracht op Nicolò Zaniolo. De middenvelder is echter ook in gesprek met AS Roma over een verlenging van zijn huidige contract. (La Gazzetta dello Sport)

Zie je in Bobby Adekanye een goede aanwinst voor FC Utrecht?

Meer nieuws

Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
0
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
0
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
4
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties