Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe en Galatasaray zijn gewaarschuwd

Laatste update:

Anderlecht strijdt in de Belgische play-offs om het kampioenschap en speelde afgelopen dinsdag tegen Zulte Waregem. Dit duel werd bekeken door een scout van AS Monaco, die speciaal voor Youri Tielemans naar België was afgereisd. De middenvelder van Anderlecht is pas zestien jaar oud, maar heeft desondanks een basisplaats bij Paarswit. Tegen Zulte deed hij nog negentig minuten mee. (France Football)

Besiktas gaat komend seizoen voor de eerste landstitel sinds 2009 en dat mag wat kosten. De Turkse topclub zou al rond zijn met aanvaller Bafétimbi Gomis (Olympique Lyon), middenvelder Aaron Hunt (Werder Bremen) en verdediger Joleon Lescott (Manchester City). Ook zou voorzitter Fikret Orman in onderhandeling zijn met Samuel Eto’o van Chelsea. Galatasaray en Fenerbahçe, pas maar op. (Lig TV)

Newcastle United houdt de Franse markt zoals bekend goed in de gaten en heeft Benjamin Stambouli op het oog. De speler van Montpellier kan echter ook naar een andere mooie club in de Premier League, want hij staat ook in de belangstelling van Everton. The Toffees hebben 2,5 miljoen euro over voor de 23-jarige Stambouli, die als verdediger en defensieve middenvelder uit de voeten kan. (Daily Mirror)

Sebastien Frey hoopt zijn loopbaan af te kunnen sluiten bij Fiorentina. De doelman keepte tussen 2006 en 2011 211 wedstrijden voor de club, voordat hij via Genoa bij Bursaspor belandde. 'Ik zou nog lopend naar Florence willen gaan, zelfs als ik tweede keeper zou worden", zegt Frey nu. "Ik heb een geweldige tijd gehad bij Fiorentina en wil er mijn loopbaan graag beëindigen." Frey is inmiddels 34 jaar oud. (Radio Fiesole)

Denk je dat Besiktas volgend seizoen kampioen van Turkije kan worden?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
14
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties