Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe kan PSV'er geweldig salaris bieden

Laatste update:

Marouane Fellaini krijgt de laatste weken weer de kans van Louis van Gaal, maar dat laat onverlet dat de Belg op Old Trafford niet het volste vertrouwen geniet. Fellaini heeft daar geen zin meer in en vertrekt het liefst al in januari. Napol is een optie: de zaakwaarnemer van de Rode Duivel zou al met de Italianen gesproken hebben. De precieze inhoud van dat onderonsje is vooralsnog geheim. (Radio Kiss Kiss)

Fenerbahçe wil Europa bestormen en de Turkse grootmacht klopt daardoor mogelijk aan in Eindhoven. De club van Dirk Kuyt is zeer gecharmeerd van Memphis Depay en men kan de jonge Oranje-international een fantastisch salaris bieden. Er zal wel een gigantisch bedrag op tafel moeten komen, want Depay kost minimaal twintig miljoen euro. Een andere topspeler die naar Istanbul kan, is Carlos Tévez van Juventus. (Diverse Turkse media)

Bojan Krkic kan terugkeren in de Primera División, maar dan zal hij moeten inleveren. Deportivo La Coruña is bereid om de aanvaller weg te halen bij Stoke City, waar de ex-Ajacied het niet naar zijn zin heeft. De club uit Galicië kan echter niet betalen wat Bojan momenteel verdient. “We hebben na afgelopen zomer weinig meer te besteden”, zegt een woordvoerder van Deportivo, dat Bojan al eerder in huis wilde halen. (El Ideal Gallego)

Parma wacht al tijden op het herstel van Jonathan Biabiany, maar gaat nu toch actie ondernemen. De Italianen hebben Yassine El Ghanassy aangeboden gekregen en overwegen de Belgische Marokkaan een contract tot aan het einde van het seizoen aan te bieden. El Ghanassy is transfervrij sinds hij afgelopen zomer vertrok bij AA Gent. Alhoewel talentvol, staat de aanvaller ook te boek als een lastpak. (Sky Italia)

Denk jij dat Memphis Depay over de streep te trekken is met geld?

Meer nieuws

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
15
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
18
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
13
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
24
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties