Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe wil stunten en biedt heerlijk salaris aan

Laatste update:

FC Groningen is van plan het aflopende contract van trainer Erwin van de Looi te verlengen. "We gaan niet op de zaken vooruitlopen, maar we zijn content met onze technische staf en binnenkort gaan we met hen om de tafel", bevestigt algemeen directeur Hans Nijland. Ook de assistenten Dick Lukkien en Marcel Groninger en keeperstrainer Sierd van den Berg kunnen langer blijven. (Voetbal International)

Carlos Tévez heeft aangegeven dat hij zijn contract bij Juventus, dat nog anderhalf jaar doorloopt, niet wil verlengen. Die mededeling heeft Fenerbahçe op scherp gezet. De Gele Kanaries zouden de dertigjarige aanvaller een jaarsalaris van vier miljoen euro aan willen bieden en zouden een transfersom van zeven miljoen aan Juventus willen betalen. De Argentijn scoorde dit seizoen al zestien keer. (FOX Sports Latino)

David Moyes is het nieuwe jaar buitengewoon goed begonnen, maar de 1-0 zege op Barcelona zegt volgens de coach van Real Sociedad nog niks. Hij hoopt zijn elftal in januari van vers bloed te voorzien en speurt rond in Engeland. "Als er één markt is die ik goed ken, is het de Engelse wel", zegt de Schot. "Daarmee zeg ik trouwens niet dat al onze aanwinsten uit Engeland moeten komen." Arsenal-spits Joel Campbell wordt genoemd. (Sky Sport)

Leeds United doet er alles aan om Lewis Cook nog even voor de club te behouden. De zeventienjarige middenvelder maakte in augustus zijn debuut en speelde zich vervolgens probleemloos in de basis. Zijn prestaties zijn ook bij de scouts van Liverpool, Manchester United en Arsenal niet onopgemerkt gebleven, maar Leeds wil de topclubs voor zijn: de club onderhandelt momenteel met Cook over een nieuw contract. (Daily Star)

Zou Fenerbahçe een goede club zijn voor Carlos Tévez?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
1
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
59
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
36
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties