Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fenerbahçe wil wel voldoen aan vraagprijs Ajax

Laatste update:

Bryan Smeets is op weg een echte clubman te worden bij MVV Maastricht, of toch niet? De Graafschap hoopt tussenbeide te komen. De 22-jarige middenvelder heeft altijd een basisplaats bij zijn huidige club en ontwikkelt zich goed. De Superboeren hopen Smeets in de zomer echter gratis op te halen. Na dit seizoen gaat de bezem door de selectie in Doetinchem en kan Smeets erbij komen. (1Limburg)

Kolbeinn Sighórsson zet zijn carrière mogelijk voort in Turkije. In de Turkse media zijn berichten verschenen dat Fenerbahçe wil voldoen aan de vraag van Ajax, dat vijf tot zes miljoen euro hoopt te vangen voor de IJslander. De voorbije weken werd Sigthórsson in verband gebracht met clubs als Queens Park Rangers en Lille, maar zijn wisten de spits nog niet te strikken. (Diverse Turkse media)

West Ham United overweegt deze maand nog aan te kloppen bij Manchester United. Middenvelder Darren Fletcher komt sinds de komst van trainer Louis van Gaal nog maar zelden aan spelen toe op Old Trafford, terwijl West Ham-coach Sam Allardyce denkt de dertigjarige Schot goed te kunnen gebruiken. West Bromwich Albion en Valencia meldden zich ook al voor Fletcher, die sinds zijn elfde bij United zit. (Daily Mirror)

Barcelona maakt geen haast met het aanstellen van een nieuwe sportief directeur. De club zette twee weken geleden Andoni Zubizarreta op straat en doordat er een jaar geen nieuwe spelers mogen worden aangetrokken, is een vervanger op korte termijn niet per se noodzakelijk. “We kunnen toch niemand halen, dus er is geen haast. Geen haast, maar er komt natuurlijk wel een nieuwe directeur”, zegt voorzitter Josep María Bartomeu. (Canal+)

Ajax kan Kolbeinn Sigthórsson het best nu verkopen

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
5
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties