Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferguson reserveert 17 miljoen euro voor Muslera

Laatste update:

Besiktas verscheurde het contract van Ricardo Quaresma, maar dat betekende wel dat de club geen echte vleugelspeler meer op de loonlijst heeft staan. De Turken krijgen echter de kans om een linksbuiten vast te leggen, want de Pool Kamil Grosicki is aangeboden door Sivasspor. Daar komt de 24-jarige linkspoot niet echt uit de verf, hoewel hij vorig seizoen wel uitstekend presteerde met zes goals en negen assists. (Sporx)

Manchester United heeft ruim zeventien miljoen euro over voor de opvolger van David de Gea. Trainer Sir Alex Ferguson is niet tevreden over de Spaanse keeper en wil deze maand een vervanger naar Old Trafford halen. Naar verluidt heeft de Schotse oefenmeester zijn oog laten vallen op Galatasaray-doelman Fernando Muslera, en is Ferguson bereid om meer dan zeventien miljoen te betalen voor de Uruguayaan. (Daily Mail)

West Ham United had succes in de onderhandelingen met Joe Cole en Marouane Chamakh, maar het is niet altijd prijs. The Hammers deden een bod van tweeënhalf miljoen euro op Martin Olsson, maar dat heeft Blackburn Rovers afgeslagen. De Premier League-club heeft vanwege blessures dringend een nieuwe linksback nodig, maar zal dus met een beter bedrag op de proppen moeten komen om de Zweed vast te leggen. (The Guardian)

Rami Gershon speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor Celtic. De Israëliër heeft op Facebook al een foto gepubliceerd waarop te zien is dat de linksback een contract tekent bij de Schotse grootmacht. De 24-jarige linkspoot, die Afrika Cup-ganger Efe Ambrose moet vervangen, heeft enkel nog een visum nodig om de deal te definitief te beklinken. De twaalfvoudig international werd door Standard Luik in 2010 al verhuurd aan KV Kortrijk. (Daily Record)

AC Milan zou interesse hebben in Maarten Stekelenburg. Wij vragen ons af waarom de Italiaanse topclub dan het aflopende contract van de 35-jarige Christian Abbiati wil verlengen. Zijn zaakwaarnemer Claudio Vigorelli is op het metrostation Via Turati van Milaan gespot en was op weg naar San Siro om daar te onderhandelen over de contractverlenging van zijn cliënt. Levante heeft ook nog interesse in Abbiati. (Sportitalia)

Michu scoorde dit seizoen al dertien keer in de Premier League en de interesse in de spits laaide daardoor op. Atlético Madrid en diverse clubs uit Engeland en Rusland noteerden al de naam van de 26-jarige Spanjaard. “Als je Swansea City-speler zijnde zo presteert dan komen the big boys kijken en misschien willen ze de vraagprijs wel betalen. Iedereen is te koop”, zegt Chris Coleman, bondscoach van Wales. (BBC)

Nenê had dollartekens in zijn ogen bij het zien van de aanbieding van Al-Arabi uit Qatar. De Braziliaan van Paris Saint-Germain had in Doha naar verluidt vijf miljoen euro per jaar kunnen verdienen, maar hij lijkt nu toch op weg naar zijn vaderland. “Hij keert waarschijnlijk terug bij Santos. We hakken snel de knoop door”, zegt zaakwaarnemer Gilvan Costa. Besiktas en andere Braziliaanse clubs wilden Nenê ook. (Lancenet)

Heeft Manchester United een nieuwe keeper nodig?

Meer nieuws

Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
2
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties