Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord blijft stil, Cahill was bijna Gunner

Laatste update:

In het verleden bleken de rijke bazen van Manchester City wel eens wat ongedurig, wat menig coach op een vroegtijdig ontslag kwam te staan, maar die tijd is geweest. Roberto Mancini heeft namelijk de toezegging gekregen dat hij ook komend jaar een gooi mag doen naar de landstitel, ongeacht of hij dit jaar nog een prijs wint of niet. De Italiaan wordt nu al volop betrokken bij de planning voor komend jaar. (The Sun)

Feyenoord en doelman Erwin Mulder doen voorlopig geen uitspraken over de onderhandelingen die momenteel worden gevoerd. De Rotterdammers willen het tot 2013 doorlopende contract openbreken, maar voorlopig is van een akkoord geen sprake. Volgens technisch directeur verlopen de gesprekken wel in goede harmonie. “Al ga ik geen prognose doen”, voegt de clubbestuurder daar aan toe. (Voetbal International)

Thibaut Courtois heeft van Chelsea toestemming gekregen om te praten met Atlético Madrid. De doelman van Belgische komaf heeft het geweldig naar zijn zin in Spanje en weet bovendien dat hij in Londen Petr Cech nog altijd voor zich heeft. Bedoeling is dan ook om nog een jaar langer op huurbasis in het Vicente Calderón te blijven. “Ik vind dat ik nog beter moet worden. Hier kan ik nog groeien”, meent de jonge sluitpost. (Het Laatste Nieuws)

Het had niet veel gescheeld, of Gary Cahill was nu geen speler van Chelsea maar van Arsenal geweest. In zijn tijd bij Bolton Wanderers stond de Engels international lange tijd in de belangstelling van the Gunners, die de gok echter niet aandurfden. “Wenger kwam me wel eens bekijken bij de trainingen van de nationale ploeg en Arsenal deed ook een bod. Maar ze wilden niet ver genoeg aan”, weet Cahill. (Daily Mail)

AS Roma houdt de verrichtingen van Ezequiel Garay nauwlettend in de gaten. De oud-speler van Real Madrid is dit seizoen bezig aan een prima jaar bij Benfica en heeft zo weer de aandacht weten te trekken van clubs uit de ‘grotere’ competities. Gezien zijn nog doorlopende contract zal Garay niet gratis zijn en dat is goed nieuws voor Real. De Spanjaarden ontvangen namelijk vijftig procent van de transfersom. (A Bola)

Benfica is zelf bezig met versterkingen voor het middenrif. Een belangrijke gegadigde om naar Lissabon te komen is de Pool Bartosz Salamon. De jeugdinternational speelt op dit moment voor Brescia, dat echter bereid is mee te werken aan een vertrek. Zij het wel onder bepaalde voorwaarden. “Er valt te praten, maar wij eisen zeven miljoen euro”, liet de voorzitter van Brescia weten. (A Bola)

Hoe de toekomst van Luka Modric eruit zal zien, blijft ongewis. De speler staat in de belangstelling van onder meer Manchester United en Chelsea, maar Tottenham Hotspurs-manager Harry Redknapp bewaart kalmte. “Het is aan de voorzitter. Toen Chelsea onlangs kwam waren we van plan hem langer vast te leggen, maar dat is nog niet gebeurd. Ik wacht het wel rustig af”, aldus Harry Houdini. (Daily Mail)

Moet Chelsea Didier Drogba een nieuw contract aanbieden?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties