Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord dicht bij komst van aanvaller uit Zweden

Laatste update:

Udinese heeft Matty Longstaff een lucratief contract aangeboden. De middenvelder, eerder gelinkt aan Ajax en Internazionale, beschikt over een aflopende verbintenis bij Newcastle United. (Sky Sports)

Hussein Ahmadi lijkt op weg naar Feyenoord. De zestienjarige aanvaller van IFK Göteborg, die eerder dit jaar stage liep in Rotterdam, heeft zich in dat kader alvast aangesloten bij het Nederlandse managementbureau SEG Football. (KuipTalk)

Stade Rennes wil Nicholas Opoku overnemen van Udinese. SC Amiens, dat de aanvaller voor de coronacrisis huurde, heeft echter de eerste optie om hem voor vier miljoen euro definitief over te nemen. (Goal)

Arsenal wil ruim twintig miljoen euro overhouden aan een eventuele verkoop van Pierre-Emerick Aubameyang. Komt er echter geen aantrekkelijk bod binnen, dan gaat de aanvaller gewoon zijn laatste contractjaar in. (The Sun)

Liverpool is van plan om Harry Wilson en Rhian Brewster ook komend seizoen te verhuren. De jonge aanvallers keren in dat geval terug bij respectievelijk Bournemouth en Swansea City. (The Telegraph)

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
6
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties