Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord en Benfica azen op Oranje-speler

Laatste update:

Er komt binnen afzienbare tijd een eind aan de speculaties over Didier Drogba. De spits, die al bekendmaakte Chelsea te verlaten, heeft laten weten dat hij eerdaags zijn nieuwe werkgever zal noemen. “Het is een interessante stap”, zei de Ivoriaan zondag tijdens een sponsorbijeenkomst in India. “Ik kom snel met nieuws, maar voor nu zullen jullie nog even moeten wachten.” Het Chinese Shanghai Shenhua is topfavoriet. (Gulfnews)

De interessestroom voor Eljero Elia begint goed op gang te komen. West Ham United en Schalke 04 werden al aan de aanvaller gelinkt, maar daar blijft het niet bij. Ook Red Bull Salzburg, Benfica en opmerkelijk genoeg het krap bij kas zittende Feyenoord jagen op de handtekening van de Oranje-international. Elia maakte een bijzonder moeilijk jaar door bij Juventus en wil alle kansen aangrijpen om Turijn komende zomer te kunnen verlaten. (Daily Mirror)

Daniel Levy gaat een hete zomer tegemoet. De voorzitter van Tottenham Hotspur nam de verantwoordelijkheid voor het besluit om Harry Redknapp weg te sturen op zich en zal de sterspelers van de club nu moeten overtuigen toch te blijven. Luka Modric, Rafael van der Vaart en Gareth Bale liepen weg met de manager en bovendien zien zij weinig heil in de Europa League. Wij wensen meneer Levy dan ook veel sterkte. (Daily Star Sunday)

Fabio Borini kan naar Paris Saint-Germain, maar ook een terugkeerr richting Engeland behoort tot de mogelijkheden. De voormalig jeugdspeler van Chelsea stond het voorbije jaar onder contract bij AS Roma, deed het daar uitstekend en daarom wil Liverpool de 21-jarige aanvaller graag hebben. De nieuwe coach Brendan Rodgers was in het verleden werkzaam als jeugdcoach bij Chelsea en kent Borini nog uit die periode. (Sunday Express)

Na het vertrek van Harry Redknapp zou Jan Vertonghen niet meer weten wat hij aanmoet met Tottenham Hotspur. Zaakwaarnemer Mustapha Nakhli ontkent die verhalen echter. “Er is niks veranderd. Jan komt naar Tottenham voor de club en niet alleen voor de manager. Managers komen en gaan. Natuurlijk vindt hij het spijtig voor Harry, maar het heeft geen invloed op zijn uiteindelijke keuze”, zo belooft Nakhli. (Sky Sports)

We wachten al enige tijd op het definitieve nieuws en binnenkort zal dat er ook komen. Ezequiel Lavezzi heeft namelijk vanuit zijn geboorteland Argentinië laten weten dat de transfer naar Paris Saint-Germain op een haar na is afgerond. “Het gaat om wat formaliteiten”, bevestigde de (nu nog) aanvaller van Napoli. Volgens de berichten betalen de Fransen zo’n dertig miljoen euro voor de watervlugge buitenspeler. (Corriere dello Sport)

Het blijft hoogst onzeker hoe de toekomst van Alberto Aquilani eruit ziet. De middenvelder staat nog onder contract bij Liverpool, maar wenst daar niet terug te keren. Voor 3,5 miljoen euro zou AC Milan zijn contract bij de Engelsen af kunnen kopen, al behoort ook een nieuwe verhuurperiode tot de opties. Mocht Aquilani dan komend seizoen wél blessurevrij doorkomen en zijn waarde bewijzen, dan willen i Rossoneri hem alsnog definitief inlijven. (Sky Italia)

Eljero Elia had nooit voor Juventus moeten kiezen

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties