Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord hanteert vraagprijs van 5,5 miljoen euro

Laatste update:

RKC Waalwijk heeft aanvaller Sandro Calabro in de wachtkamer gezet. Calabro is net terug van een herniaoperatie, maar hij heeft nog geen nieuw contract aangeboden gekregen. RKC springt voorzichtig om met nieuwe contracten en gaat eerst kijken naar andere opties. Calabro komt later mogelijk wel weer in beeld. De spits is niet de enige in de wachtkamer: de situatie voor Gianluca Maria is hetzelfde. (Brabants Dagblad)

Ronald Koeman zit nog altijd achter Tonny Vilhena aan. De twintigjarige middenvelder wil na dit seizoen vertrekken bij Feyenoord en was in de winter al dicht bij een transfer naar Southampton. The Saints hadden toen in totaal 2,4 miljoen euro over voor de linkspoot, maar Feyenoord vond dat te weinig. Vilhena schijnt in de zomer vier miljoen pond te moeten kosten: dat is omgerekend ruim vijfenhalf miljoen euro. (Daily Star)

Voor Internazionale zou een terugkeer van Filipe Luís bij Atlético ook goed nieuws zijn. Inter heeft namelijk interesse in Guilherme Siqueira, die mogelijk mag vertrekken uit Madrid als Filipe Luís wordt teruggehaald. Siqueira is geen onbekende bij Inter, want hij doorliep een deel van de jeugdopleiding van i Nerazzurri. Tot een doorbraak in de hoofdmacht kwam het echter niet. (Tuttosport)

Ronaldo denkt dat zijn vriend en oud-teamgenoot Zinédine Zidane een fantastische coach zal zijn. “Ik weet zeker dat hij op een dag gevraagd wordt om bondscoach van Frankrijk te worden en ik weet zeker dat hij gaat slagen. Hij begrijpt het voetbal, hij is een leider, hij wil mensen dingen leren”, zegt de Braziliaan, die samen met Zidane bij Real Madrid onderdeel uitmaakte van de Galácticos. (L’Équipe)

Tonny Vilhena is goed genoeg voor de Premier League

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties