Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord kan doelwit alsnog gaan binnenhalen

Laatste update:

Valencia houdt zich vooralsnog staande in de top van de Primera División en wil dat zou houden. Los Che staan op de tweede plaats, met een achterstand van slechts één punt op Real Madrid. Het is de bedoeling dat er tot en met het einde van de competitie meegestreden wordt om de landstitel en Benfica-middenvelder Enzo Perez zou in januari voor liefst dertig miljoen euro moeten worden ingelijfd om daaraan bij te dragen. (AS)

De plannen van VfL Wolfsburg zouden weleens goed nieuws kunnen zijn voor Feyenoord. In de zoektocht naar een nieuwe spits kwamen de Rotterdammers afgelopen zomer bij Bas Dost, maar de Nederlander mocht destijds nog niet weg bij die Wölfe. Nu de Bundesliga-club echter heeft aangekondigd in januari een extra topaanvaller te willen aantrekken, lijkt de kans groot dat Dost alsnog mag vertrekken. (Kicker)

AS Roma en AC Milan proberen elkaar af te troeven in de strijd om een Italiaans talent. De negentienjarige Nicola Murru, linksback van Cagliari en Jong Italië, staat nog tot medio 2017 onder contract bij zijn huidige werkgever. Zowel i Giallorossi als i Rossoneri gaan evenwel proberen om de vleugelverdediger weg te plukken bij Sardiniërs, die ongeveer vier miljoen euro voor Murru zullen vragen. (Sky Italia)

May Mahlangu van IFK Göteborg kan naar de Eredivisie. De 25-jarige middenvelder, die medio 2011 nog in verband werd gebracht met sc Heerenveen, zou nu een aanbieding op zak hebben van FC Groningen. De international van Zuid-Afrika heeft meer ijzers in het vuur, want hij wordt ook gevolgd door PAOK Saloniki uit Griekenland. Mahlangu komt van buiten de Europese Unie en zal dus een flink salaris moeten krijgen. (Göteborgs Posten)

Zie jij de noodzaak van de komst van Bas Dost naar Feyenoord?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
3
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
1
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
7
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties