Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord kan miljoenenbod tegemoet zien

Laatste update:

De laatste weken groeit Christian Benteke uit tot de sensatie van de Premier League en dat kon Aston Villa wel gebruiken. Mede dankzij zijn vier goals in vijf wedstrijden klimt de club uit Birmingham weer wat uit het dal. Het spreekt voor zich dat Benteke straks niet te koop is. “Als het een kwestie is van jongens halen en weer verkopen, heeft het niet eens zin mee te blijven doen”, verduidelijkt coach Paul Lambert. (Sky Sports)

Feyenoord kan in januari in één klap uit de schulden zijn. De Rotterdammers mogen namelijk een fax uit Rusland verwachten voor verdediger Stefan de Vrij. Het Spartak Moskou van Demy de Zeeuw heeft tien miljoen euro over voor de tweevoudig Nederlands international. De roodwitte volksclub geeft makkelijk doelpunten weg en daarom is de komst van De Vrij noodzakelijk, zo is de gedachte aldaar. (Tvoi Den)

Mario Balotelli heeft nog niet al zijn kruit verschoten bij Manchester City. De Italiaanse spits trok zich enkele dagen geleden terug uit een rechtszaak tegen de club en betaalde een forse boete. “Mario heeft zijn verantwoordelijkheid genomen, hij moet zichzelf ook wel respecteren. Ik ben zijn coach en net zoals andere spelers verdient ook hij een nieuwe kans”, zegt Roberto Mancini. (Sky Sports)

Harry Redknapp durft zijn hand niet in het vuur te steken en de toekomst van Adel Taarabt te voorspellen. De wispelturige Marokkaan is dan weer fantastisch en dan weer helemaal niets in de wedstrijden van Queens Park Rangers. “Niemand heeft een bod op hem uitgebracht, maar ik heb tegelijk ook geen idee wat zijn toekomst is. We hebben er al een tijdje niet meer over gepraat”, aldus Redknapp. (London Evening Standard)

Er wordt over de grenzen weer volop gespeculeerd over Michel Bastos. Twee jaar geleden is het inmiddels al dat de Braziliaan aan zijn toppen zat en alle grote clubs hem zogenaamd volgden. Inmiddels is het stukken rustiger rond de ex-Feyenoorder en worden ‘slechts’ drie partijen nog genoemd als kanshebbers op zijn handtekening: Liverpool, Tottenham Hotspur en Newcastle United. (Sky Sports)

Genoa is wel erg gek op het aantrekken van nieuwe spelers: er komen er straks nog eens vijf bij. Volgende maand komen sowieso Antonio Floro Flores en Matuzalém al naar de club en voorzitter Enrico Preziosi heeft meer plannen. “Alexander Merkel halen we niet, want die gaat naar Udinese. Maar wij willen na de twee spelers die we al zullen krijgen nog vijf anderen, we moeten overleven”, aldus Preziosi. (Sky Italia)

IFK Göteborg is hard bezig de komst van Emil Johansson te realiseren. De linksback ging in 2011 van Molde FK naar FC Groningen, maar is sindsdien niet echt verder gekomen en speelde pas acht duels voor de Eredivisionist. De Trots van het Noorden is niet van plan Johansson tot 2016 te houden en staat open voor zijn vertrek. Zijn zaakwaarnemer Patrick Mörk ‘houdt alle opties open’, zegt hij. (Fotbolldirekt)

Feyenoord moet een bod van tien miljoen euro op Stefan de Vrij accepteren

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
12
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties